Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlóink írták

Nagyon elégedett vagyok az üzletben tapasztalt udvarias kiszolgálással, és a gyors és szakszerű kiszállítással.

Köszönjük az udvarias segítőkész kiszolgálást és a megbízható szállítást.

A szállítás pontos, gyors. Az összeszerelést készséggel elvégezték. Összességében meg vagyok elégedve.

Pontosan időben megérkezett a szállítmány. Nagyon köszönjük, hogy az összeszerelésben is segített. Bárkinek ajánlom, a munkájukat köszönjük!
Varga Lajosné

Elégedettek voltunk a siófoki áruházzal, s választékkal, a kiszolgálással és a szállítókkal. A határidőt betartották, udvariasak voltak.

A termékekkel, a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Itt minden esetleges probléma orvoslásra kerül nem véletlen, hogy Budapestről ide járok vásárolni.

Kedves volt mindenki az üzletben, segítőkészek az eladók. A szállítással meg voltunk elégedve.
Feketené

Elégedettek voltunk, külön igényeket segítőkészen teljesítették, a szállítás határidőre történt.

Kedves Vezetőség! Most is, (mint máskor is) maximálisan elégedett voltam mindennel. Köszönöm
Varga Noel

A munkatársak nagyon rugalmasak és tettre készek, segítőkészek. Edzettek és mosolygósak.
Molnár Zsuzsanna

Hozzáértő, barátságos tájékoztatás és kiszolgálás. Precíz határidős kiszállítás. Köszönjük.
Kökönyei Istvánné

A termékekkel és a gyors, udvarias kiszállítással elégedettek vagyunk. Köszönjük!
Király Lászlóné

Az eladó aki kiszolgált, kedves szolgálat kész, előzékeny volt. Elégedett vagyok!
Fekete Istvánné

Megvoltunk elégedve a boltban a kiszolgálással, udvariasak voltak. Határidőbe be lett tartva. A szállítók rendesek voltak!
Nagy Ferencné

Az eladókkal nagyon megvoltunk elégedve, kedvesek, segítőkészek voltak. Legközelebb is itt fogunk vásárolni.

Mind a kiszolgálással, mind a szállítással elégedett vagyok. Köszönöm a szolgálatkészségüket, hogy igyekeztek minden egyedi igényt, kívánságot is teljesíteni!
Feketené

A kiszolgálás első rangú, példaértékű volt. A szállítást végző urak előzékenyek, udvariasak voltak. A vásárláskor az üzletben a pénztárcáját is igyekeztek megkímélni a legkedvezőbb ajánlat megtételével.
Barabási Tímea

A rendeléskor a kiszolgálással nagyon megvoltunk elégedve, a rendelés feleannyi idő alatt megérkezett mint vártuk (örültünk neki, hogy ilyen gyorsan sikerült). A kiszállításkor is minden rendesen volt! Köszönjük a segítséget.

Már harmadik alkalommal vásároltunk Önöknél. Nagyon meg vagyunk elégedve a bútorok minőségével. A vásárláskor is nagyon sokat segítettek a kollégáik. Az áru és a kiszállás is mindig megérkezett a vállalt határidőre. További sok vásárlót és ügyfelet kívánunk!
Kovács Attila

Teljes mértékben elégedett vagyok a siófoki Kap Bútoráruház munkatársaival felkészültségével, kiszolgálásával, személyre szabott bánásmódjával! A széles választékból könnyen sikerült választani. Az ígért határidőt betartva valósult meg a vásárolt bútorom szállítása is! A következő bútorvásárlásom is Önöknél tervezem!
Tarján Katalin

Az üzlettel nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálók előzékenyek, udvariasak és hasznos tanácsokkal szolgáltak. A bútorszállítók pontosak voltak az árut a helyére helyezték. Ilyen üzletet és kiszolgálást szívesen látnék máshol is.
Csiszár Irma

A bútorboltról csak jót tudok mondani. Már több ízben is vásároltunk az üzletben. Az eladók felkészültségével, kiszolgálásával maximálisan meg vagyok elégedve. Ha rendelni kellett az árut az is a megbeszélt határidőre megérkezett. A kiszállítás is a megbeszélt időben korrekten történt. Az áru minősége minden esetben kifogástalan volt. A jövőben Önöktől fogok vásárolni.

Az oldal tetejére