Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Állítható bárszék

Azt hinnéd hogy az állítható bárszék kizárólag a szórakozóhelyek kelléke? Már rég nem így van!

Manapság rengeteg forma és design érhető el az állítható bárszékek piacán, mellyel lakásod hangulatát bármikor feldobhatod.

Ha gyakran tartasz kisebb családi összejöveteleket vagy a barátaid rendszeresen átugranak hozzád egy italra, az állítható bárszék a lakásodban kötelező darab lesz! 

Görgess lefelé és nézz körbe kínálatunkban!

Rendezés:

Állítható bárszék

 

Fogalmad sincs pontosan milyen magasságú bárszéket válassz? Nem is biztos, hogy ugyanaz ideális számodra, mint valaki másnak.

Egy állítható magasságú bárszékkel nem kell tovább agyalnod és még vendégeid és családtagjaid is saját magukra szabhatják a bárszék magasságát ezzel biztosítva a tökéletes kényelmet.

 

Fém állítható bárszék

 

Fényes, íves, kerek lábrész jellemzi, mely általában kecses és formatervezett. Kiválóan passzol a modern, letisztult, illetve a skandináv stílusú otthonokba és az ilyen stílusú bútorokhoz. Ülőfelülete általában bőrrel vagy műbőrrel van bevonva.

Elhelyezését tekintve inkább a modern konyhákba vagy nappalikba ajánljuk közvetlenül a konyhapult mellé vagy a sarokpult elé helyezve, de kialakíthatsz saját bárpultot vagy rakhatsz konyhádba kifejezetten bárasztalt, ami mellé tökéletes megoldás.

 

Állítható bárszék és bárpult - a családi, baráti összejövetelek színtere

 

Tapasztalatunk, hogy egy családi vagy baráti találkozó alkalmával a vendégek döntő többsége szívesen választja a bárpultot és a bárszéket a beszélgetés, a kellemes időtöltés helyszínéül. 

Egy bárszéken ülve kevésbé érződik a feszengés, sokkal kötetlenebb a forma és a hangulat mint egy ünnepélyesen megterített asztal körül.

 

Állítható bárszék kis lakásban...

 

Ha kis lakásban nincs elegendő hely külön étkezőasztal és székek elhelyezésére vagy csak nagyon korlátozott mértékben, kiváló alternatíva lehet egy olyan konyhapult kialakítása, amelyhez egy vagy mindkét oldalról bárszék illeszthető. 

Nagyszerűen váltja ki az ilyen bárpult az étkezőasztal, vagy reggelizőhely funkciót, de térelválasztó elemként is jó szolgálatot tesz.

 

És nagy lakásban…

 

Ha a rendelkezésre álló tér elegendő, a bárszék és bárpult önálló, hagyományos funkciót is betölthet, amely főleg akkor lesz használatban, ha nagyobb baráti vagy családi társaság tartózkodik nálatok. Itt lehet a legjobbakat sztorizni, beszélgetni és kínálgatni az utazások során beszerzett vagy akár házilag készített italkülönlegességeket.

 

Az állítható bárszék magassága

 

Bárszéket mindig a hozzá tartozó bárpult magasságához válasszunk! 

Nagyon fontos, hogy a konyhapult vagy a bárpult magassága min. 25-30 cm-el haladja meg a bárszék ülőfelületének magasságát. 

Ez a különbség biztosítja azt, hogy a legtöbb átlagos magasságú ember kényelmesen el tudjon helyezkedni és meg tudja támasztani könyökét a munkapulton.

Az állítható bárszékek többsége gázrugós kivitelű, itt a pozíció és a kényelmes beállítás szabadon változtatható az adott személy magasságához.

Az egészséges tartás és a kényelmes időtöltés érdekében a legjobb választás minden esetben a deréktámlával és/vagy a lábtartóval rendelkező típusok vásárlása. 

Ezek a funkciók biztosítják hogy jól érezd magad ebben az ülő pozícióban és ne fájjon utána semmilyen testrészed. 

 

Amennyiben mégsem állítható bárszékre van szükséged, lépj vissza a Bárszékek menüpontba!

Az oldal tetejére