Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Előszobabútorok

Előszoba bútort keresel vagy épp felújítod az előszobád?

Érdekelnek a legtutibb polcos szekrények, előszoba falak? Szeretnél egy kiválóan pakolható, praktikus cipős szekrényt a lakásba?

Válogass kedvedre modern és hagyományos előszoba bútoraink között és találd meg a stílusodhoz illőt! Görgess le és tekintsd meg kínálatunkat!

Rendezés:
53.990 Ft

Bír-29 cipős szekrény

Rendelhető
43.990 Ft

Bír-72 cipős szekrény

Rendelhető
31.990 Ft

Bír-KC2 cipős szekrény

Rendelhető
38.990 Ft

Bír-KC3 cipős szekrény

Rendelhető
89.990 Ft

BÍR-B03 előszobafal

Rendelhető
15.990 Ft

TEMP-Ostia fogas

Rendelhető
14.990 Ft

TEMP-Ivanovo szobainas

Rendelhető
28.990 Ft

TEMP-Hulun fogas

Rendelhető
15.990 Ft

TEMP-Charlotte fogas

Rendelhető
21.990 Ft

TEMP-Vasi fogas

Rendelhető
20.990 Ft

TEMP-Elpaso fogas

Rendelhető
14.289 Ft

HAL-W11 fogas

Rendelhető
10.989 Ft

HAL-W11 fogas

Rendelhető
26.389 Ft

HAL-W13 fogas

Rendelhető
24.189 Ft

HAL-W19 fogas

Rendelhető
31.889 Ft

HAL-W24 fogas

Rendelhető
24.189 Ft

HAL-W30 fogas

Rendelhető
30.789 Ft

HAL-W33 fogas

Rendelhető
39.589 Ft

HAL-W34 fogas

Rendelhető
27.489 Ft

HAL-W35 fogas

Rendelhető
27.489 Ft

HAL-W45 fogas

Rendelhető
21.989 Ft

HAL-W46 fogas

Rendelhető
26.389 Ft

HAL-W47 fogas

Rendelhető
77.990 Ft

TEMP-Ancona cipős szekrény

Rendelhető
62.990 Ft

TEMP-Izmir cipős szekrény

Rendelhető
10.990 Ft

TEMP-Ditro cipős szekrény

Rendelhető
8.990 Ft

TEMP-Botosan 1 cipős szekrény

Rendelhető
8.990 Ft

TEMP-Botosan 2 cipős szekrény

Rendelhető
13.990 Ft

TEMP-Botosan 4 cipős szekrény

Rendelhető
12.990 Ft

TEMP-Botosan 5 cipős szekrény

Rendelhető
63.990 Ft

TEMP-MB DA 14 cipős szekrény

Rendelhető
51.990 Ft

TEMP-MB DA 13 cipős szekrény

Rendelhető
52.990 Ft

TEMP-FP01 cipős szekrény

Rendelhető
76.990 Ft

TEMP-FP02 cipős szekrény

Rendelhető
87.990 Ft

TEMP-FP03 cipős szekrény

Rendelhető
120.990 Ft

TEMP-FP04 cipős szekrény

Rendelhető
41.990 Ft

TEMP-Lassi cipős szekrény

Rendelhető
107.990 Ft

TEMP-Amiens előszobafal

Rendelhető

Előszoba bútorok szerepe

 

Egy ház vagy lakás bejárati ajtaját átlépve elsőként az előszobába érsz. Ez a helyiség kelti benned az első benyomást. Az itt fogadott látvány alapján fogalmazódik meg benned az első vélemény. Érdemes tehát ennek a helyiségnek a berendezésekor is gondos figyelmet fordítanod a bútorok kiválasztására.

Egy előszoba nem foglal magába különösebben nagyobb teret. Funkcióját tekintve is talán csak annyi, hogy ne rögtön a nappaliba vagy étkezőbe érkezzél. A berendezést sem kell túlgondolnod, hiszen leginkább csak átjáróként használod.

Otthonodat elhagyva, vagy akár hazaérkezve, itt vetkőzöl le. Éppen ezért szükséges egy – egy bútordarab, mely a cipők tárolására, vagy kabátok felakasztására alkalmas. Mindezeket foglalja magába egy előszobabútor.

 

Előszoba bútorok - A helyiség méretéhez válassz bútort​

 

A nagyon pici helyiségekbe nem érdemes hatalmas előszobabútorokat betervezni. Hiszen itt is fontos szem előtt tartani, hogy kényelmesen tudj közlekedni.

Egy akasztós fogas alá egy kisebb cipősszekrény - melyre akár le is tudsz ülni, hogy kényelmesen fel tudd venni a cipődet – éppen elég.

Az egy picivel nagyobb helyiségbe azonban már akár egy előszobafalat is felfúrhatsz az egyik üres falfelületre. Ezekhez tartozik általában egy nagyobb tükrös rész, melyben még egy utolsó pillantást vethetsz magadra munkába indulás előtt.

Ezeknek a szobafalaknak a cipőtároló részük különböző magasságú és mélységű lehet. Minél magasabb, annál több polcot tartalmaz így annál több cipőt tudsz benne tárolni. Vannak azonban igen keskeny mélységű cipőtárolók is, melyek ajtaját ha megbillented, a helytakarékosságot kihasználva a cipők szinte függőlegesen lógnak a polcokon.

Az akasztós rész felett lehet még egy polc, ahol kesztyűket, sálakat, akár kalapokat, sapkákat is tárolhatsz. Ugyanakkor mindezeket egy-egy fiókba is elrejtheted, ha olyan az előszobafal kialakítása.

 

 

Előszoba bútorok - a fiókok hasznossága

 

A fiókok több szempontból is hasznos elemei az előszobafalnak. Lakáskulcsot, kocsikulcsot, kapukulcsot tárolhatsz bennük. Vagy napszemüveget, pénztárcát, esetleg személyes iratokat, számlákat melyeket a postaládából kiszedve biztonságos helyen tudhatsz majd. A nagyobb előszobákba egyedi készítésű, beépített szekrényt is tervezhetsz, illetve megálmodhatsz.

A padlótól a plafonig beépítheted az egész teret. Nem fogja összenyomni a helyiséget, kényelmesen fogsz tudni közlekedni. Ha egy ilyen előszoba szekrénnyel tervezel, mindennek fog hely jutni.

 

Kialakíthatsz akasztós részt, mellé egy akár egy egész alakos álló tükrös részt, fiókokat, polcokat. Ezekben az előszobafalakban egész éven át tárolhatod az évszaknak éppen megfelelő kiegészítőket. Nem kell a gardróbszekrényből előtúrnod minden tél elején a vastagabb sálakat, kesztyűket, itt kéznél lesznek minden évszakváltáskor.

 

 

Előszoba bútorok - jó ha van hova leülni 

 

Egy nagyobb előszobabútorba bátran kialakíthatsz egy kis „pihenő” padot, melyre kényelmesen ülve tudod fel vagy levenni a cipődet. Ezeknek az ülőhelyeknek finom, puha tapintású kárpitot választhatsz, mely a nagy bútorrengetget meg fogja picit bolondítani. A pad aljába pedig, ajtaját lehajtva vagy oldal irányba elcsúsztatva elrejtheted a cipőket.

Az előszoba berendezésekor mindenképp vedd figyelembe a helység adta lehetőségeket. Figyeld meg honnan nyílik például a bejárati ajtó. Ha kinyitod azt, fontos hogy ne legyen útba az előszobafal, ne nyisd neki. Balesetveszélyes is lehet, ha valaki még a kabátjáért nyúl az előszobafalhoz, miközben valaki rányitja a bejárati ajtót. Hasznos figyelembe venni és megtartani bizonyos kényelmi távolságokat.

 

Nem ajánlatos például ugyanarra a falra akasztani az előszobafalat, ahonnan nyílik a bejárati ajtó. Mindig az ellentétes falra helyezd el. Az ajtón belépve ugyanis így egy üres falfelületet fogsz megpillantani, nem a kabátokkal tele akasztott fogast.

Az előszobafal praktikus bútordarab vendégváráskor is. A vendégek levetett kabátjait szépen felakaszthatod, szimbolikusan keretet adva a látogatásnak. Érkezéskor ennél a bútordarabnál fogadtad, távozásakor öltözködés közben pedig válthattok még pár szót búcsúzóul.