Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerti tárolók

Válogass a legkülönfélébb kerti tárolók között!

KAP Bútor Webáruházunkban megtalálod amit keresel.

Görgess tovább és fedezd fel kedvenc bútorodat álmaid kertjébe!

Rendezés:

ROJAPLAST SZERKEZETI ALAPELEM AVE "E" KERTI HÁZHOZ

32.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST SZERKEZETI ALAPELEM AVE "B" KERTI HÁZHOZ

23.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST SZERKEZETI ALAPELEM AVE "D" KERTI HÁZHOZ

25.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST SZERKEZETI ALAPELEM AVE "H" KERTI HÁZHOZ

32.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST SZERKEZETI ALAPELEM AVE "I" KERTI HÁZHOZ

38.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST SZERKEZETI ALAPELEM AVE "J" KERTI HÁZHOZ

50.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST SZERKEZETI ALAPELEM BECK "A" KERTI HÁZHOZ

19.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST SZERKEZETI ALAPELEM TOYA "B" KERTI HÁZHOZ

32.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST AVE "B" 4X6 MŰANYAG KERTI HÁZ, TÁROLÓ, SÖTÉTSZÜRKE

245.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST AVE "D" 6X6 MŰANYAG KERTI HÁZ, TÁROLÓ, SÖTÉTSZÜRKE

322.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST AVE "E" 6X9 MŰANYAG KERTI HÁZ, TÁROLÓ, SÖTÉTSZÜRKE

409.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST AVE "H" 8X9 MŰANYAG KERTI HÁZ, TÁROLÓ, SÖTÉTSZÜRKE

482.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST AVE "I" 8X12 MŰANYAG KERTI HÁZ, TÁROLÓ, SÖTÉTSZÜRKE

573.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST AVE "J" 8X15 MŰANYAG KERTI HÁZ, TÁROLÓ, SÖTÉTSZÜRKE

691.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST BECK "A" MŰANYAG KERTI HÁZ, TÁROLÓ, SÖTÉTSZÜRKE

249.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST TOY "B" MŰANYAG KERTI HÁZ, TÁROLÓ, SÖTÉTSZÜRKE

469.990 Ft
Külső raktáron

ROJAPLAST JOY A FÉM KERTI HÁZ, TÁROLÓ

152.990 Ft
Külső raktáron

Kerti tárolók

 

Ahogy a lakásban is összegyűlik rengeteg holmid és azoknak szeretnél hosszú távon megfelelő helyet találni, ugyanúgy a kertedben is rengeteg olyan dolog van, melyeknek szükséges egy alkalmas tárolót találnod hosszú távon.

Egyrészt, hogy ne legyen szem előtt és rendezett hatást keltsen a kerted, másrészt, hogy ha mindennek meg van a helye, könnyebben is előkeresheted kerti kiegészítőidet.

 

 

Kerti tárolók - Mégis mekkorát érdemes választani?

 

A megfelelő méret kiválasztását sosem fogod eltalálni. Ugyanis mindig kevés helyed lesz a tárolásra, akármekkorát is választasz. Illetve rosszul fogalmazok, egy ideig lesz csak elég.

Amikor eldöntöd mekkora méretű tárolót vásárolsz, az éppen aktuális kerti kiegészítőidet felméred és annak megfelelő méretet választasz. De később mindig fogsz még valamit vásárolni, egy újabb fűnyírót, egy újabb fűkaszát, egy huszonharmadik csavarhúzó készletet. És a tárolóban a hely már nem lesz elég...

 

 

Kerti tárolók - Milyen szempontok alapján válaszd ki a méretet?

 

Kerted méreteit vedd elsősorban mindenképp figyelembe. Ne foglaljon el túl nagy helyet a szabadból. A kerted azért van, hogy kiélvezhesd, hogy a szabad levegőn tudsz időt tölteni. Nem praktikus elhelyezni egy óriás tárolót a kerted közepére, melyet csak kerülgetsz a fűnyíróval minden egyes fűnyíráskor. Mérd fel kerted elrendezését. 

 

 

Hova helyezzük el a kert melyik részében?

 

Mindenképp fal mellé vagy kerítéshez közel helyezd el. Bután fog mutatni a kerted közepén. Felesleges is, ha körbe tudod járni a tárolót. Elhelyezheted akár a kert egyik sarkába is. Abba a sarkába helyezd el, amelyik neked kényelmes távolságban van.

Attól függően mit tárolsz benne, érdemes ezt is figyelembe venni és átgondolni, hányszor kell a tárolóhoz menned egy-egy kerti eszközért. 

 

 

 

Kerti tároló - Mi mindent tárolhatunk benne? 

 

A méretétől függően fogod tudni meghatározni, hogy mit fogsz benne tárolni. Amennyiben a házhoz tartozik garázs, a kerti tárolóban igazából csak a kertben nagyon szükséges és legtöbbször használt eszközöket fogod tárolni. Viszont ha a ház tervezésekor a garázs sajnos kimaradt, akkor a kerti tárolóban nem csak a fünyírónak kell helyet találj.

Őrizheted bennük a kerti ülőgarnitúra párnáit, a gyermek homokozó készletétől kezdve a kerékpárjáig illetve egyéb járművekig, roller, gördeszka, futóbicikli. Különböző kerti eszközöket, szerszámokat tárolhatsz benne, úgy mint például lombgereblye, szegélynyíró, sövénynyíró, metszőolló. Vagy akár a nagyobb helyet foglaló fűnyírót vagy gyepszellőztetőt is.

 

 

Kerti tárolók Milyen anyagból készülhetnek?

 

Ezek a tárolók méretüktől is függően különböző anyagokból készülhetnek. A kisebb kerti tárolók, melyeket akár a teraszon is elhelyezhetsz, készülhetnek műanyagból vagy rattanból. Ezeket csupán néhány pléd tárolására használod, melyet csak az esti kerti partykkor vesztek elő a hűvösebb estéken.

A nagyobb méretű tárolók készülhetnek fémből vagy fából. Ezek strapabíróbbak is, hosszabb élettartamra tervezték őket. Egy erősebb szélnek is ellen állnak. Nem kel félj, hogy úgy jársz, mint a három kismalac meséjéből is ismert szalmaház. Az eső ellen is védik a bennük tárolt eszközöket, holmikat. 

 

 

Készet vásároljunk vagy mi magunk is készíthetünk?

 

Attól függően milyen beállítottságú vagy, illetve mennyi időd van egy kerti tároló beszerzésére vásárolhatsz készen is, de te magad is neki állhatsz egy tárolót összeszerelni. Ha minél előbb rendet szeretnél a kertedben, csak gyorsan mérd fel mi mindent szeretnél elpakolni a kertben és egy helyen tárolni. A vállalkozó kedvűbbek, a kalandvágyóak viszont hasznosíthatják a kertükben felgyülemlett felesleges fa anyagot is például. 

Bármilyen tárolót választasz, kerted összhatása mindeképpen rendezettebb összképet fog mutatni. A kerti tárolóban pedig pillanatok alatt meg fogod találni a kerthez szükséges eszközöket. Nem kell majd órákon át a garázsban keresgélj. 

 

kerti tárolók KAP bútor

Az oldal tetejére