Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klasszikus tálalószekrények

Feldobnád a konyhád, étkeződ egy szép klasszikus tálalószekrénnyel

Kevés a hely a konyhaszekrényben az étkészleteknek? Szeretnéd ezeket könnyebben elérhető helyre pakolni? Vagy csak egyszerűen több helyre van szükséged, mert tele minden szekrény és polc?

Válogass kedvedre klasszikus tálalószekrényeink között és találd meg a stílusodhoz illőt!
Görgess le és tekintsd meg kínálatunkat!

Rendezés:

TEMP-Provance keskeny vitrines szekrény

122.990 Ft
Külső raktáron

TEMP-Provance 3 fiókos komód

174.990 Ft
Külső raktáron

BAL-Vigo WN 2D2W fényes fehér/wotan tölgy vitrines szekrény

146.990 Ft
Rendelhető

DEL-Farmer MR-2Ü polcos fiókos üvegajtós szekrény

198.990 Ft
Rendelésre

DEL-Farmer MR-2NY polcos nyitott szekrény

171.990 Ft
Rendelésre

DEL-Farmer MR-3Ü polcos fiókos üvegajtós keskeny szekrény

158.990 Ft
Rendelésre
(1)

DEL-Farmer MR-3A polcos nyitott keskeny szekrény

158.990 Ft
Rendelésre

DEL-River RIV-6 keskeny tálalószekrény raktárról

81.990 Ft
Külső raktáron

DEL-Zero Z11 polcos fiókos szekrény

76.990 Ft
Rendelésre

BAL-Parys tálalószekrény

193.990 Ft
Rendelhető
(1)

BAL-Parys vitrin

118.990 Ft
Rendelhető

A klasszikus tálalószekrény

 

A klasszikus tálalószekrény varázsa az egyszerűségében és a letisztultságában rejlik. Semmi cicoma, semmi hatásvadászat. Azt kapod amit látsz: fiókokat, szekrényeket, nyitott polcokat vagy esetleg üveges ajtókat.

Attól, hogy megjelenésre klasszikus, ezeknél a tálalószekrényeknél is találkozhatsz modern mechanikákkal. Egyes klasszikus tálalószekrényeink önbehúzós, csillapítós fiókokkal vannak ellátva, így a régi értékeket képviselhetik, de már a kornak megfelelő kényelemmel.

Az önbehúzós fiókot elég meglökni és a csillapításnak köszönhetően a fiók lelassul, majd a mechanika behúzza teljesen a helyére, így nem lesz többé probléma a résnyire nyitva hagyott vagy becsapódó fiók.

 

A klasszikus tálalószekrény szerepe

 

Vannak olyan emberek, akik idejét múltnak gondolják és vannak olyanok akik rajonganak érte! Egy biztos, a klasszikus tálalószekrény mind kisméretű, mind pedig nagy konyhában vagy étkezőben kiválóan mutat.

Egy igazán mutatós konyhából nem hiányozhat a tálaló, inkább még hozzátesz fényéhez, kiemeli azt, sőt akár lehet a konyha központi eleme is.

Ne csak úgy tekints rá, mint tárolóra, sima bútorra, hanem lehet térelválasztó vagy akár a nappali része is, főleg az egybenyitott terek esetén.

 

A klasszikus tálalószekrény funkciója

 

Kétség sem férhet hozzá, hogy egy rendkívül praktikus bútordarab, mert amellett hogy rengeteg dolgot képes elrejteni, üveges vagy polcos részének köszönhetően ki is emelheti a benne elhelyezett étkészleteket, díszes porcelánokat, poharakat.

Valljuk be őszintén, a legtöbb háztartásban jóval több étkészlet található, mint amennyire a ház vagy lakás lakóinak szüksége van, hiszen készülni kell a váratlan baráti látogatásokra és a tervezett családi összejövetelekre.

Ezeket az étkészleteket természetesen el is lehet rejteni a szekrények mélyére de miért tennéd, ha ezek ráadásul még díszes darabok is! A tálalószekrény pontosan ebben segít! 

Kínálatunkban 2 vagy akár 3 polcos, keskeny és széles kivitel is megtalálható, melyek nagy segítséget jelentenek a rendezett tárolásban.

 

Klasszikus vagy modern tálalószekrény?

 

Manapság már nem csak a klasszikus darabok léteznek a piacon, hanem megjelentek a modern, vagy skandináv stílusú darabok is, amelyek ugyanúgy a lakás díszei lehetnek.

Ha a hagyományosabb stílust kedveled, ajánljuk figyelmedbe a mahagóni vagy tölgy színben pompázó, kazettás kivitelű tálaló szekrényeinket.

Amennyiben lakásodban a modern vagy skandináv stílus dominál, úgy találhatsz fenyő és szürkés színben domináló letisztult, szögletes formájú darabokat is mind vitrines, mind pedig polcos kivitelben. Ezek a bútorok kivitelüknek köszönhetően a nappaliban is kiválóan mutatnak.

 

Amennyiben mégsem tálaló komódra van szükséged, lépj vissza a Tálalószekrények menüpontba!

Az oldal tetejére