Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kész konyhabútor

Miért érdemes kész konyhabútort választanod?

A többféle standard méretnek köszönhetően a legtöbb normál méretű és kiosztású konyhába tökéletesen beilleszthető. Minőségi, modern anyagokból készül, rengeteg szín és minta választékkal, megfelelve akár a modern, akár a klasszikus igényeknek is.

Görgess lejjebb és válaszd ki az elképzeléseidhez legjobban passzoló kész konyhabútort, majd helyezd a kosaradba!

Rendezés:

A kész konyhabútor előnyei - Ár 

 

A kész konyhabútorok mellett szóló egyik legnagyobb érv a kedvező ár. 

A modern és minőségi tömeggyártásnak  köszönhetően ezek a konyhabútorok kedvező áron kaphatóak, mégis nagy mennyiségben és jó minőségben állíthatóak elő.

 

A modularitásnak és funkcionalitásnak köszönhetően a legtöbb igényt kielégítik. Habár valóban nem teljesíthetnek minden egyéni/egyedi igényt, azonban nem is egy egyedi konyha árát kell kifizetned értük, hanem ennek csak töredékét!

Továbbá az sem elhanyagolható szempont, hogy ezen termékek egy része azonnal elvihető, vagy raktárból elérhető , így nem kell rá várnod hónapokat, míg legyártják számodra a konyhabútort és végre birtokba veheted, hanem akár már másnap a lakásodban lehet! 

 

A kész konyhabútor előnyei - praktikusság 

 

Ezen bútorok tervezésénél a praktikusságot tartották szem előt. Az egyes elemek tartalmaznak minden olyan főbb funkciót, melyre a konyhában szükség lehet. 

  • Standard méretű szekrények és polcok biztosítják a többféle pakolási lehetőséget a konyhai eszközök számára.

  • Üveges és vitrines kivitelű felsőpolcok segítségével átlátható, rendezett tárolási lehetőséget biztosíthatsz az étkészletek és poharak számára.

  • A mosogató előkészítéssel gyorsan telepíthető a mosogatótálca és a csaptelep.

  • A megfelelően élvédőzött és vastag munkalap biztosítja a hosszú élettartamot és a védelmet a víz ellen.


 

Kényelem és biztonság

 

Az ergonómikus kialakításnak és a standard magasságnak köszönhetően a munkavégzés könnyed, minden elérhető távolságban található ezen kész konyhabútor elemek esetében.

A munkalap magassága a szabvány 90 cm. (ez korábban 85 cm volt, de a magyar lakosság átlagmagasság is nőtt az elmúlt évtizedekben). Ez a magasság a 165-185 cm közötti átlagmagasságú emberek számára kényelmes.

 

MDF, illetve laminált lapokból készülnek a korpuszok, melyek átlagos vastagsága 18 mm . A laminált munkalapok tartósak, 1. osztályú minőségből készülnek. 

A felnyílós ajtók esetében gázrugós tartókarok biztosítják az ajtó tartását kinyitott állapotban.

A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően a moduláris rendszerű elemek nagy terhet képesek elviselni. Megfelelő fali rögzítés esetén 1-1 elem akár 40 kg teher elviselésére is képes, amely nagy előnnyel bír ha sok étkészletet, konyhai eszközt szeretnél rendezetten elhelyezni.

 

Kész konyhabútor - Stílus és méret

 

A kész konyhabútor családok 10 cm-es osztásokkal már 180 cm-től egészen 260 cm szélességig kaphatóak.

A frontok többféle színben és marással érhetőek el a webáruházunkba, a pontos szín és formaválasztékkal kapcsolatban tekintsd meg a termékoldalt vagy lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!

 

Amennyiben más konyhabútorra van szükséged, lépj vissza a főoldali menüsorba!