Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tálaló komódok

Feldobnád a konyhád, étkeződ egy szép, rusztikus vagy akár modern tálaló komóddal

Kevés a hely a konyhaszekrényben? Szeretnéd az étkészleteket és evőeszközöket külön tárolni? Vagy csak egyszerűen több helyre van szükséged, mert tele minden szekrény és polc?

Válogass kedvedre modern és hagyományos tálalókomódaink között és találd meg a stílusodhoz illőt!
Görgess le és tekintsd meg kínálatunkat!

Rendezés:
105.890 Ft

DEL-River RIV-7 komód szekrénnyel és fiókkal

Utolsó 1 db raktáron
99.990 Ft

TEMP-Provance komód

Rendelhető

A tálaló komód előnyei

 

Egy tálaló komód nem csak az étkészletek és evőeszközök rendezett tárolásában segít. Kényelmes magasságának köszönhetően a tálalás folyamatát is segíti.

Elférnek rajta a kész ételek, kéznél vannak a tálaláshoz szükséges eszközök és üvegtálak.

Mivel különálló bútordarab és nincs a konyhádhoz kötve, ezért az étkezőasztalhoz közel el tudod helyezni.
Ez nem csak a tálalást gyorsítja, de extra pakolós felületet is biztosít, így a baráti vagy családi ebéd és vacsora sokkal gördülékenyebben mehet, nem kell azon gondolkoznod, hogy hogyan csinálj helyet a következő fogásnak és nem muszáj mindennel a konyha és az étkezőasztal között ingáznod.

Nap közben - mikor éppen nincs szükség a tálaló komód pakolós felületére - egy kis terítővel és dísztárggyal kiegészítve feldobja az étkeződ, konyhád, nappalid hangulatát.

 

A tálaló komód szerepe

 

Vannak olyan emberek, akik idejét múltnak gondolják és vannak olyanok akik rajonganak érte! Egy biztos, a tálaló komód mind kisméretű, mind pedig nagy konyhában vagy étkezőben kiválóan mutat.

Egy igazán mutatós konyhából nem hiányozhat a tálaló, inkább még hozzátesz fényéhez, kiemeli azt, sőt akár lehet a konyha központi eleme is.

Ne csak úgy tekints rá, mint tárolóra, sima bútorra, hanem lehet térelválasztó vagy akár a nappali része is, főleg az egybenyitott terek esetén.

 

A tálaló komód funkciója

 

Kétség sem férhet hozzá, hogy egy rendkívül praktikus bútordarab, mert amellett hogy rengeteg dolgot képes elrejteni, egy helyre gyűjti a benne elhelyezett étkészleteket, díszes porcelánokat, poharakat, evőeszközöket.

Valljuk be őszintén, a legtöbb háztartásban jóval több étkészlet található, mint amennyire a ház vagy lakás lakóinak szüksége van, hiszen készülni kell a váratlan baráti látogatásokra és a tervezett családi összejövetelekre.

Ezek az étkészletek jó ha kéznél vannak, egy helyen, hogy könnyebb legyen a tálalás. A tálaló komód pontosan ebben segít! 

Kínálatunkban fiókos, szekrényes, nyitott polcos és vitrines megoldásokat is találhatsz, melyek nagy segítséget jelentenek a rendezett tárolásban.

 

Tálaló komód stílusok

 

Manapság már nem csak a klasszikus darabok léteznek a piacon, hanem megjelentek a modern, vagy skandináv stílusú darabok is, amelyek ugyanúgy a lakás díszei lehetnek.

Ha a hagyományosabb stílust kedveled, ajánljuk figyelmedbe a mahagóni vagy tölgy színben pompázó, kazettás kivitelű tálaló szekrényeinket.

Amennyiben lakásodban a modern vagy skandináv stílus dominál, úgy találhatsz fenyő és szürkés színben domináló letisztult, szögletes formájú darabokat is mind vitrines, mind pedig polcos kivitelben. Ezek a bútorok kivitelüknek köszönhetően a nappaliban is kiválóan mutatnak.

 

Amennyiben mégsem tálaló komódra van szükséged, lépj vissza a Tálalószekrények menüpontba!