Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerek kerti bútor

Válogass a legkülönfélébb gyerek kerti bútorok között!

KAP Bútor Webáruházunkban megtalálod amit keresel.

Görgess tovább és fedezd fel kedvenc bútorodat álmaid kertjébe!

Rendezés:


Gyerek kerti bútorok

 

Kerted megtervezése gondos előmunkálatokkal jár. Milyen növényekkel ültesd be. Milyen típusú fákat, virágokat, bokrokat válassz.

De ne csak magadra és a felnőttekre gondolj, hanem bizony a gyermekeknek is tudsz olyan bútor elemeket összeválogatni, melyek az ő igényeiket is kielégítik. Legyen szó kerti homokozóról vagy a felnőttekéhez hasonló ülőgarnitúráról. Vegyük csak sorra, mik közül lehet válogatni.

 

 

Gyerek kerti bútor típusok…

 

Választhatsz a klasszikus típusok közül. Gyermeked is élvezni fogja, és szívesen ücsörög majd, a felnőttekéhez hasonló karosszékben.

Ehhez kapható méretben azonos kisasztal, melynél ülve akár órákat is eltölthet a színes ceruzáival rajzolva, színezve. Ezekhez kapható még egy kis pad is. Melyre egyszerre többen is leülhetnek, de ha kedvük úgy tartja és a játék megkívánja egy könnyed mozdulattal a kert egy másik végébe is elvihetik, áthelyezhetik. 

 

 

Maci Laci meséből is ismert piknik asztal

 

Sokan nőttünk fel Maci Laci meséin, és ha a gyermeked eddig nem ismerte volna, együtt is megnézhetitek a mesét, melyből sokunk számára ismert az a bizonyos piknik asztal, ahonnan Maci Laci sokszor tulajdonította el az illatos ételeket. Praktikus a kialakítása, hiszen egy asztal két paddal bárhol elfér. Nem foglal nagy helyet.

Az ülésre és evésre is alkalmas bútordarab egyben mozgatható, akár a felnőttek asztalához is közel helyezhető. Egy nagyobb családi ebédnél vagy grill partynál a gyerekek nyugodt szívvel fogyaszthatják itt az elkészült ételeket. 

 

 

Homokozó tetővel

 

De hogy nem csak ülőhelyekről essen szó, kertedbe egy kis külön játszóteret is kialakíthatsz gyermeked számára. Megnyugtató lesz számodra is, hogy nem az utca végén levő játszótéren fog játszani, hanem biztonságos környezetben, szem előtt, a saját kertedben.

Egy homokozónak minden gyermek örül, korosztálytól függetlenül. Innentől kezdve nemcsak az óvoda udvarán tudnak homokvárat építeni, hanem otthon a kertben is.

A tetővel ellátott homokozók alatt pedig akár az egész délutánt kint tölthetik a kertben. Nem kell a napsugárzás káros sugaraitól félned, hiszen a tető biztonságos árnyékot nyújt majd. 

 

 

Nyolcszögletű homokozó

 

Nem kell a hagyományos négyszögletű homokozóra gondolnod csak, amikor homokozót választasz. Weboldalunkon megtalálható a nyolcszögletű homokozó is.

Kialakításának köszönhetően, körbe tudjátok ülni. Amíg gyermeked játszik, addig te a homokozó keretén megfelelő magasságba kényelmesen ülve, nem kuporogva, vagy térdre támaszkodva kell kényszerülj. Mivel a homokozó kerete nem túl magas, így nem kell lehajolgatnod, együtt homokozhattok amíg kedvetek tartja. 

 

 

Zárható homokozó padokkal

 

A homokban ugyan nem tesz kárt például az eső. De hogy egy esősebb idő után se kelljen sokat várnotok, míg kiszárad a homok, az egyik legpraktikusabb kialakítású homokozó a zárható fedelű.

A homokozó keretét úgy alakították ki, hogy nyitott állapotban padként funkcionál, így ilyenkor sem zavaró, sőt inkább praktikus a felnőttek számára is alkalmas ülőalkalmatosság. Viszont, ha gyermeked megunja a játékot, ezeket a padokat egy mozdulattal a homokozó fölé hajthatod, melyek ezáltal tetőt biztosítanak.

Csukott állapotban pedig megvédik az esőtől, vagy attól, hogy véletlenül egy kóbor cica se vegye úgy, hogy az egy kifejezetten neki kihelyezett óriás macskaalom. 

 

 

Kerti gyerek bútorok színvilága

 

A gyermek kerti bútorok színesíthetik kertedet. Az óvoda vagy bölcsőde udvarára is emlékeztethetnek picit, hiszen a szivárvány minden színében pompázhatnak. De nem feltétlenül szükséges ragaszkodnod a színekhez. Klasszikus fehér, vagy fa színekben is megtalálhatóak gyermek kerti kiegészítők.

 

 

Kerti gyerek bútorok - Alapanyagok, tehát miből készülnek?

 

Színes formaviláguk mellet színes anyagviláguk is. A gyermek kerti bútorok készülhetnek műanyagból, fából vagy a masszívabbak fémből is akár.

A műanyag azért praktikus, mert könnyű súlyuknak köszönhetően a gyermekek is tudják helyüket változtatni. A kert egyik végéből a másikba akár ők maguk is átvihetik, hiszen simán elbírják.

A fából készült bútorok a felnőtt bútorokkal akár összhangban is lehetnek, csupán méretükben különböznek majd.

A fém gyermek bútorok mellett az szól, hogy igen stabilak, sokkal tartósabbak, élettartamuk sokkal hosszabb, mint például a műanyagoké. Mindamellett sokkal biztonságosabbak is. 

 

Bármilyen színű, anyagú vagy típusú gyermek kerti bútort választasz, gyermeked hálás lesz. Szívesen fog vele vagy benne játszani. És te is örülni fogsz neki, hogy nem a lakásban ül a számítógép előtt játszva, hanem kint a szabadban.

 

Az oldal tetejére