Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Konyhabútor, 240 cm-es

Miért érdemes kész konyhabútort választanod?

A többféle standard méretnek köszönhetően a legtöbb normál méretű és kiosztású konyhába tökéletesen beilleszthető. Minőségi, modern anyagokból készül, rengeteg szín és minta választékkal, megfelelve akár a modern, akár a klasszikus igényeknek is.

Görgess lejjebb és válaszd ki az elképzeléseidhez legjobban passzoló 240 cm-es kész konyhabútort, majd helyezd a kosaradba!

Rendezés:

240 cm-es konyhabútor - Ez még a megszokott blokk konyha méret?

 

Nagyjából igen. A 240 cm-es kész konyhabútor már 40 cm-rel nagyobb az átlag kész konyháknál.

Azonban ebben a kategóriában főként olyan konyhabútorokat fogsz találni, amik a tűzhellyel és a fölötte elhelyezkedő függesztett elemmel együtt 240 cm szélesek. Így a tényleges munkafelületed a mosogatóval együtt nagyjából két méter.

Természetesen lesz pár kivétel, ahol az alsó és felső elemek egyaránt 229 cm szélesek lesznek, ez már az átlaghoz képest nagy kész konyhának számít, ami a tűzhellyel vagy hűtővel együtt túl is lépi a 240 cm-es szélességet, viszont még mindig ebbe a kategóriába illik leginkább.

 

A kész 240 cm-es konyhabútor előnyei - Ár 

 

A kész konyhabútorok mellett szóló egyik legnagyobb érv a kedvező ár. 

A modern és minőségi tömeggyártásnak  köszönhetően ezek a konyhabútorok kedvező áron kaphatóak, mégis nagy mennyiségben és jó minőségben állíthatóak elő.

 

A modularitásnak és funkcionalitásnak köszönhetően a legtöbb igényt kielégítik. Habár valóban nem teljesíthetnek minden egyéni/egyedi igényt, azonban nem is egy egyedi konyha árát kell kifizetned értük, hanem ennek csak töredékét!

 

A kész 240 cm-es konyhabútor előnyei - praktikusság 

 

Ezen bútorok tervezésénél a praktikusságot tartották szem előt. Az egyes elemek tartalmaznak minden olyan főbb funkciót, melyre a konyhában szükség lehet. 

  • Standard méretű szekrények és polcok biztosítják a többféle pakolási lehetőséget a konyhai eszközök számára.

  • Üveges és vitrines kivitelű felsőpolcok segítségével átlátható, rendezett tárolási lehetőséget biztosíthatsz az étkészletek és poharak számára.

  • A mosogató előkészítéssel gyorsan telepíthető a mosogatótálca és a csaptelep.

  • A megfelelően élvédőzött és vastag munkalap biztosítja a hosszú élettartamot és a védelmet a víz ellen.


 

Kényelem és biztonság

 

Az ergonómikus kialakításnak és a standard magasságnak köszönhetően a munkavégzés könnyed, minden elérhető távolságban található ezen kész konyhabútor elemek esetében.

A munkalap magassága a szabvány 90 cm. (ez korábban 85 cm volt, de a magyar lakosság átlagmagasság is nőtt az elmúlt évtizedekben). Ez a magasság a 165-185 cm közötti átlagmagasságú emberek számára kényelmes.

 

MDF, illetve laminált lapokból készülnek a korpuszok, melyek átlagos vastagsága 18 mm . A laminált munkalapok tartósak, 1. osztályú minőségből készülnek. 

A felnyílós ajtók esetében gázrugós tartókarok biztosítják az ajtó tartását kinyitott állapotban.

A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően a moduláris rendszerű elemek nagy terhet képesek elviselni. Megfelelő fali rögzítés esetén 1-1 elem akár 40 kg teher elviselésére is képes, amely nagy előnnyel bír ha sok étkészletet, konyhai eszközt szeretnél rendezetten elhelyezni.

 

Amennyiben mégsem 240 cm-es konyhabútorra van szükséged, lépj vissza a Kész konyhabútor menüpontba!