Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tálalószekrények

Feldobnád a konyhád, étkeződ egy szép, rusztikus vagy akár modern tálalószekrénnyel

Kevés a hely a konyhaszekrényben a díszes étkészleteknek? Szeretnéd ezeket jól látható helyre pakolni? Vagy csak egyszerűen több helyre van szükséged, mert tele minden szekrény és polc?

Válogass kedvedre modern és hagyományos tálalószekrényeink között és találd meg a stílusodhoz illőt!
Görgess le és tekintsd meg kínálatunkat!

Rendezés:
105.890 Ft

DEL-River RIV-7 komód szekrénnyel és fiókkal

Utolsó 1 db raktáron
67.890 Ft

DEL-River RIV-6 keskeny tálalószekrény

Utolsó 1 db raktáron
145.990 Ft

DEL-Bling B1 vitrines szekrény

Rendelhető
108.990 Ft

DEL-Bling B2 vitrines szekrény

Rendelhető
99.990 Ft

TEMP-Provance komód

Rendelhető

A tálalószekrény szerepe

 

Vannak olyan emberek, akik idejét múltnak gondolják és vannak olyanok akik rajonganak érte! Egy biztos, a tálalószekrény mind kisméretű, mind pedig nagy konyhában vagy étkezőben kiválóan mutat.

Egy igazán mutatós konyhából nem hiányozhat a tálaló, inkább még hozzátesz fényéhez, kiemeli azt, sőt akár lehet a konyha központi eleme is.

Ne csak úgy tekints rá, mint tárolóra, sima bútorra, hanem lehet térelválasztó vagy akár a nappali része is, főleg az egybenyitott terek esetén.

 

A tálalószekrény funkciója

 

Kétség sem férhet hozzá, hogy egy rendkívül praktikus bútordarab, mert amellett hogy rengeteg dolgot képes elrejteni, üveges vagy polcos részének köszönhetően ki is emelheti a benne elhelyezett étkészleteket, díszes porcelánokat, poharakat.

Valljuk be őszintén, a legtöbb háztartásban jóval több étkészlet található, mint amennyire a ház vagy lakás lakóinak szüksége van, hiszen készülni kell a váratlan baráti látogatásokra és a tervezett családi összejövetelekre.

Ezeket az étkészleteket természetesen el is lehet rejteni a szekrények mélyére de miért tennéd, ha ezek ráadásul még díszes darabok is! A tálalószekrény pontosan ebben segít! 

Kínálatunkban 2 vagy akár 3 polcos kivitel is megtalálható, melyek nagy segítséget jelentenek a rendezett tárolásban.

 

Tálalószekrény stílusok

 

Manapság már nem csak a klasszikus darabok léteznek a piacon, hanem megjelentek a modern, vagy skandináv stílusú darabok is, amelyek ugyanúgy a lakás díszei lehetnek.

Ha a hagyományosabb stílust kedveled, ajánljuk figyelmedbe a mahagóni vagy tölgy színben pompázó, kazettás kivitelű tálaló szekrényeinket.

Amennyiben lakásodban a modern vagy skandináv stílus dominál, úgy találhatsz fenyő és szürkés színben domináló letisztult, szögletes formájú darabokat is mind vitrines, mind pedig polcos kivitelben. Ezek a bútorok kivitelüknek köszönhetően a nappaliban is kiválóan mutatnak.

 

Tálalószekrény megvilágítása

 

Szekrényeink bizonyos modelljeihez integrált belső LED világítást is rendelhetsz, amely stílusos megvilágítást biztosít a tálaló szekrényben elhelyezett díszes családi ereklyéknek, emléktárgyaknak, étkészleteknek. Segítségével kiemelheted ezeket, a figyelmet még jobban rá irányíthatod egy vendég látogatása esetén.

Személy szerint mi a vitrines darabok hívei vagyunk, mellyel kiemelhetjük családi örökségünk legféltettebb kincseit.

 

Amennyiben más konyhai bútorra lenne szükséged, lépj vissza a felső menüpontba!