Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Keskeny tálalószekrények

Feldobnád a konyhád, étkeződ egy szép, rusztikus vagy akár modern keskeny tálalószekrénnyel

Kevés a hely a konyhaszekrényben a díszes étkészleteknek? Szeretnéd ezeket jól látható helyre pakolni? Vagy csak egyszerűen több helyre van szükséged, mert tele minden szekrény és polc?

Válogass kedvedre modern és hagyományos keskeny tálalószekrényeink között és találd meg a stílusodhoz illőt!
Görgess le és tekintsd meg kínálatunkat!

Rendezés:

Mire jó egy keskeny tálalószekrény?

 

Két helyzetben is dönthetsz keskeny tálalószekrény mellett.

Az egyik, ha korlátozott a rendelkezésre álló hely és nem férne be egy normál méretű tálalószekrény. Ekkor a kevés helyedet praktikusan kihasználhatod egy keskeny tálalószekrénnyel, amiben egy helyen tárolhatsz minden étkezéshez szükséges eszközt.

A másik, ha bőven van helyed a térben, viszont étkészleted és tálaláshoz szükséges eszközöd is bőven akad. Ez esetben dönthetsz úgy, hogy keskeny és széles tálalószekrényeket kombinálsz a stílusosabb megjelenés érdekében.

Rakhatsz középre egy szélesebb tálalót és köréje két keskeny tálalószekrényt vagy akár meg is fordíthatod ezt az elrendezést.

Mennyivel könnyebb megteríteni az asztalt a családi összejövetelhez, ha nem a konyha és az étkezőasztal között kell rohangálni, hanem az asztal mellett kéznél van minden egy praktikus, keskeny tálalószekrényben!

 

A keskeny tálalószekrény szerepe

 

Vannak olyan emberek, akik idejét múltnak gondolják és vannak olyanok akik rajonganak érte! Egy biztos, a keskeny tálalószekrény mind kisméretű, mind pedig nagy konyhában vagy étkezőben kiválóan mutat.

Egy igazán mutatós konyhából nem hiányozhat a tálaló, inkább még hozzátesz fényéhez, kiemeli azt, sőt akár lehet a konyha központi eleme is.

Ne csak úgy tekints rá, mint tárolóra, sima bútorra, hanem lehet térelválasztó vagy akár a nappali része is, főleg az egybenyitott terek esetén.

 

A keskeny tálalószekrény funkciója

 

Kétség sem férhet hozzá, hogy egy rendkívül praktikus bútordarab, mert amellett hogy rengeteg dolgot képes elrejteni, üveges vagy polcos részének köszönhetően ki is emelheti a benne elhelyezett étkészleteket, díszes porcelánokat, poharakat.

Valljuk be őszintén, a legtöbb háztartásban jóval több étkészlet található, mint amennyire a ház vagy lakás lakóinak szüksége van, hiszen készülni kell a váratlan baráti látogatásokra és a tervezett családi összejövetelekre.

Ezeket az étkészleteket természetesen el is lehet rejteni a szekrények mélyére de miért tennéd, ha ezek ráadásul még díszes darabok is! A tálalószekrény pontosan ebben segít! 

Kínálatunkban 2 vagy akár 3 polcos, keskeny és széles kivitel is megtalálható, melyek nagy segítséget jelentenek a rendezett tárolásban.

 

Keskeny tálalószekrény stílusok

 

Manapság már nem csak a klasszikus darabok léteznek a piacon, hanem megjelentek a modern, vagy skandináv stílusú darabok is, amelyek ugyanúgy a lakás díszei lehetnek.

Ha a hagyományosabb stílust kedveled, ajánljuk figyelmedbe a mahagóni vagy tölgy színben pompázó, kazettás kivitelű tálaló szekrényeinket.

Amennyiben lakásodban a modern vagy skandináv stílus dominál, úgy találhatsz fenyő és szürkés színben domináló letisztult, szögletes formájú darabokat is mind vitrines, mind pedig polcos kivitelben. Ezek a bútorok kivitelüknek köszönhetően a nappaliban is kiválóan mutatnak.

 

Amennyiben mégsem tálaló komódra van szükséged, lépj vissza a Tálalószekrények menüpontba!