Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rusztikus tálalószekrények

Feldobnád a konyhád, étkeződ egy szép rusztikus tálalószekrénnyel

Kevés a hely a konyhaszekrényben az étkészleteknek? Szeretnéd ezeket könnyebben elérhető helyre pakolni? Vagy csak egyszerűen több helyre van szükséged, mert tele minden szekrény és polc?

Válogass kedvedre rusztikus tálalószekrényeink között és találd meg a stílusodhoz illőt!
Görgess le és tekintsd meg kínálatunkat!

Rendezés:
115.890 Ft

DEL-River RIV-5 tálalószekrény

Utolsó 1 db raktáron
67.890 Ft

DEL-River RIV-6 keskeny tálalószekrény

Utolsó 1 db raktáron

A rusztikus tálalószekrény

 

Mit jelent egyáltalán az, hogy rusztikus? Talán azt, hogy masszív? Vagy azt, hogy régi?

A szó eredetileg azt jelenti, hogy a falusi életmóddal kapcsolatos. Ma már hallhatod rá a vintage (ejtsd: vintidzs) kifejezést is, ami régiest és kopottast jelent. A művészetben - és jelen esetben a bútoroknál is - a rusztikus jelentése: egyszerű, díszítésektől mentes.

Ez nem jelenti azt, hogy ezek a rusztikus tálalószekrények ne lennének egyben masszívak is. Csupa minőségi és modern technikákkal elkészített időtálló bútor között válogathatsz, melyeknek a megjelenése lesz rusztikus.

Egy hétvégi házba vagy faházba odaillő megoldás lehet egy rusztikus tálalószekrény, de a nagyvárosi otthonodba is csempészhetsz egy kis vidéki bájt és nyugalmat általuk.

 

A rusztikus tálalószekrény szerepe

 

Vannak olyan emberek, akik idejét múltnak gondolják és vannak olyanok akik rajonganak érte! Egy biztos, a rusztikus tálalószekrény mind kisméretű, mind pedig nagy konyhában vagy étkezőben kiválóan mutat.

Egy igazán mutatós konyhából nem hiányozhat a tálaló, inkább még hozzátesz fényéhez, kiemeli azt, sőt akár lehet a konyha központi eleme is.

Ne csak úgy tekints rá, mint tárolóra, sima bútorra, hanem lehet térelválasztó vagy akár a nappali része is, főleg az egybenyitott terek esetén.

 

A rusztikus tálalószekrény funkciója

 

Kétség sem férhet hozzá, hogy egy rendkívül praktikus bútordarab, mert amellett hogy rengeteg dolgot képes elrejteni, üveges vagy polcos részének köszönhetően ki is emelheti a benne elhelyezett étkészleteket, díszes porcelánokat, poharakat.

Valljuk be őszintén, a legtöbb háztartásban jóval több étkészlet található, mint amennyire a ház vagy lakás lakóinak szüksége van, hiszen készülni kell a váratlan baráti látogatásokra és a tervezett családi összejövetelekre.

Ezeket az étkészleteket természetesen el is lehet rejteni a szekrények mélyére de miért tennéd, ha ezek ráadásul még díszes darabok is! A tálalószekrény pontosan ebben segít! 

Kínálatunkban 2 vagy akár 3 polcos, keskeny és széles kivitel is megtalálható, melyek nagy segítséget jelentenek a rendezett tárolásban.

 

Rusztikus vagy modern tálalószekrény?

 

Manapság már nem csak a rusztikus darabok léteznek a piacon, hanem megjelentek a modern, vagy skandináv stílusú darabok is, amelyek ugyanúgy a lakás díszei lehetnek.

Ha a hagyományosabb stílust kedveled, ajánljuk figyelmedbe a mahagóni vagy tölgy színben pompázó, kazettás kivitelű tálaló szekrényeinket.

Amennyiben lakásodban a modern vagy skandináv stílus dominál, úgy találhatsz fenyő és szürkés színben domináló letisztult, szögletes formájú darabokat is mind vitrines, mind pedig polcos kivitelben. Ezek a bútorok kivitelüknek köszönhetően a nappaliban is kiválóan mutatnak.

 

Amennyiben mégsem tálaló komódra van szükséged, lépj vissza a Tálalószekrények menüpontba!