Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rémisztő hiba gardróbszekrény vásárlásakor, amit ne kövess el!

Stribl Rebeka
2022. 10. 06. 12:48:32

 

A nők és a férfiak más-más rémisztő hibákat követnek el a praktikus és sok pakolóhellyel rendelkező gardróbszekrény vásárlásnál, de az első mindkettőnél ugyanaz:

 

Mielőtt rátérünk erre a rémisztő hibára elmesélek egy történetét.

 

Van egy ismerősöm, Gábor, aki boldog házasságban él. A feleségének, Évának és neki is külön gardróbszekrénye van. Ahogy Éva egyik nap kinyitja a gardróbszekrény ajtaját elképed. A korábban összehajtott ruhák kiömlenek a szekrényből, és az akasztós ruhák is egymás hegyén-hátán vannak. Éva szerint: „Borzasztóan átláthatatlan ez a szekrény, és már megint nem tudom mit vegyek fel...”- ez lehet neked is ismerősen csenghet.- Szól Gábornak, hogy elege van, vegyenek egy új gardróbot, ahol több pakolós rész van, és van nagyobb akasztós része is a csinos, ünnepi ruháknak a polcos és a fiókos rész mellett, mert így nem tud mit felvenni, átláthatatlan az egész.

 

Gábor nem érti a felesége problémáját, hiszen ő egy hasonló szekrényben simán elfér. Nem érti miért nem tud rendet tartani benne Éva. Elindul egy konfliktus kettejük között, mivel Gábor nem érti Éva nézőpontját, és Éva sem érti Gáborét.

 

 

 

Eltelik 1 hét, 2 hét, de semmi nem változik. Éva egyik nap reggel felnéz a Facebookra, ahol meglát egy posztot a KAP Bútoráruház oldalán arról, hogy milyen egy jó gardróbszekrény, és milyen összhangot lehet teremteni otthon, ha nem ezen megy a vita. Elolvassa, és elküldi Gábornak is.

 

Este Gábor hazajön a munkából és ezt mondja:

„Drágám, ne haragudj, de eddig nem értettem a te nézőpontodat. Látom, hogy ez mennyire fontos neked, és ettől mennyire jobban éreznéd magad. Azt szeretném, hogy te boldog legyél. Mit szólnál hozzá, ha holnap elmennénk a KAP-ba, és vennénk neked egy nagy, pakolós gardróbszekrényt?”

 

 

Éva majd kiugrik a bőréből. Rémisztően gyors szortírozásba kezd, hogy lássa mekkora gardróbszekrényre is van szüksége. A ruhatára egy részét elajándékozza, a másik rész pedig marad. Most már tudja, hogy mennyi ruhája van, abból mennyi vállfás, mennyi nadrág, felső, pulóver... stb.

 

Eljön a másnap. 9-kor nyit a KAP, így nyitásra oda is mennek az áruházba, ahol Robi, az áruházvezető fogadja őket Siófokon. Robi első kérdése az, hogy mi az elképzelésük, mekkora gardróbszekrényben gondolkodnak?

 

Éva elmondja, hogy ő egy nagy, sok pakolóhellyel rendelkező gardróbszekrényt szeretne, amiben van hely az akasztós ruháknak is, de van polcos része is, sőt a fehérneműit is ebben szeretné tárolni a fiókos részben. Robi mutat neki párat, majd rátérnek a pontos paraméterekre.

 

Milyen magas lehet maximum ez a gardrób? Mekkora hely áll rendelkezésre?

Gábor Évára néz, aki elgondolkozva áll a gardróbok előtt- vakarja a fejét, majd azt mondja: „Azt nem tudom.”

 

Sem Éva, sem Gábor nem mérte le otthon, hogy milyen magasságú, szélességű és hosszúságú szekrény férne be. Így sajnos haza kell menniük és le kell mérniük. Gábor leméri a gardróbszekrény helyét. Felírja, és odaadja Évának. Éva közben felmegy az internetre és talál egy hasonló gardróbszekrényt, aminek a paraméterei is megfelelőek. Megrendeli online egy másik oldalról.

 

Eltelik 3 hét. Megszólal a kaputelefon. Meghoztam a szekrényt. - szól bele egy mély férfihang a kaputelefon túlsó oldalán.

 

Éva kinyitja az ajtót, és látja, ahogy hozzák fel a lépcsőn azt a nagy gardróbot. Az ajtóhoz érnek. Ez egy összeszerelt gardróbszekrény, amit Éva rendelt, és nem számolt azzal, hogy ez a méretei miatt így nem fog beférni az ajtón. Próbálkoznak fektetve, oldalasan, megdöntve, de a gardróbszekrény sehogy sem fér be. Évának eszébe jut, hogy a teraszon is fel tudnák hozni, hozzák be ott, úgyis abban a szobában lesz. Nagy nehezen beviszik, de a plafont kicsit megkarcolják vele. A gardrób a lakásban van, a futár elmegy.  Megérkezik Gábor, meglátja a szekrényt, és azt, hogy a plafonig ér, sőt azt is karcolja, a lábai pedig félre vannak téve az asztal sarkára. „Drágám, mi történt? Te nem a KAP Bútoráruházból rendeltél?„ Éva őszintén elmondja, hogy nem.

 

Na ez az a rémisztő hiba, amit nők és a férfiak is elkövethetnek, amikor egy praktikus, nagy és pakolós gardróbszekrényt szeretnének venni. Nem számolnak a pontos méretekkel, és azzal, hogy az a bútor vajon lapra szerelten érkezik, vagy összeszerelt állapotban, illetve, hogy a lábai a magasságába már bele vannak-e számolva, vagy az pluszban értendő.

 

A KAP Bútoráruházban szakszerű segítséget KAPsz, így az ilyen hibák kiküszöbölhetőek.

Gyere be hozzánk a veszprémi vagy a siófoki áruházunkba.

 

 

Na de mi a tanulság ebből a történetből? Ahogy kenyeret is a boltból veszel, gyümölcsöt és zöldséget a piacon, úgy a bútorokat is a legjobb helyen vedd, ahol szakszerű segítséget KAPsz. Egy gardróbot nem 1 évre vesz az ember, így ha vesz, akkor az legyen tartós. Ebben egyetértünk, ugye?

 

Kerüld el ezt a rémisztő hibát!

 

Ne tökölj, gyere be az áruházba Veszprémbe vagy Siófokra, és vedd meg a saját pakolós gardróbodat nálunk!

Bármi kérdésed van, kérdezd kollégáinkat az áruházakban, vagy online a chaten.

Tartalomhoz tartozó címkék: gardróbszekrény hálószoba
Az oldal tetejére