Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan tudod megszépíteni otthonod?

2020. 02. 18. 09:52:05

Hamarosan itt a tavasz, felfrissítenéd otthonod? Mutatunk néhány trükköt, amivel barátságosabbá, rendezettebbé teheted környezeted - ráadásul pénztárcakímélő módon! Próbáld ki ezeket az apró változtatásokat és élvezd az eredményt!

Gyerekjátékok - irány a szekrény

Ez egy igen egyszerű lehetőség és a gyerkőcöket is bevonhatod. Pakold be az összes gyerekjátékot a szekrénybe vagy tároló dobozokba! Válogassátok szét típus vagy akár színek szerint. Költségmentes, gyors eredményt érsz vele és még közös időtöltésnek is remek alkalom. :)

Illatos gyertyák

Nagyon szeretjük ezeket az illatos kiegészítőket! Bárhova elhelyezheted, jól mutatnak a polcokon, kandallón és ráadásul csodálatos illatot árasztanak, barátságosabbá téve ezzel otthonod hangulatát. Számtalan illatban választhatod!

Gondoljunk másképp a dohányzóasztalra

Nálad is papírmunka-hegyekkel van tele a dohányzóasztal? Rendezd át, ezek helye az íróasztalon van! A dohányzóasztalra kerülhet néhány művészi keménykötésű könyv, tálca, gyertyák, apró csecsebecsék.

 

Hármas szabály

Alkalmazd a dekorációs elemeknél ezt a szabályt: csoportosítsd őket hármasával! Nagyon egyszerű és stílusos trükk, a kidolgozottság hatását kelti.

Rendezd el a párnákat

Néhány díszpárnával is feldobhatod a szoba hangulatát! Rendezd őket egymás mellé az ágyon vagy a kanapén és máris frissebb, elegánsabb hatást érsz el!

Fények játéka

Ha a romantikus stílust szereted, világítsd meg a szobát fényfüzérekkel! Használhatod az ablakok körül, polcok felett - igazi mesebeli hangulatot érhetsz el vele!

Friss virágok

Hozd be a természet egy kis darabját otthonodba! Válassz az évszakhoz illő csokrot és díszítsd fel vele a lakást. Azonnal élettel telik meg a helyiség! Tehetsz a szárára csipkét, szalagokat, hogy még romantikusabb legyen az összhatás.

Melyik ötletet fogod kipróbálni? :)

(Forrás: idealhome.ck.uk)

Az oldal tetejére