Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pusztítsuk ki a vírusokat!

2020. 10. 02. 09:43:00

Mi az ÓZON és hogyan hat?

Az ÓZON egy háromatomos oxigén molekula. Az ÓZON, kémiailag nagyon aktív instabil gáz. Ha baktériummal vagy szagmolekulával találkozik, azonnal kölcsönhatásba lép azokkal. Ezáltal ártalmatlanítja a káros anyagokat, és így szagtalanít.

ÓZON, a természet öntisztító anyaga

Az ÓZON egy rendkívül erős sterilizáló a világban és a feladata az, hogy elpusztítsa a baktériumokat, vírusokat és a szagokat. Érdekes módon az ózon igen könnyen termelődik a természetben, leggyakrabban a villámlás következtében fordul elő, a nagy viharok alatt. Ez az, amit érzünk, a "friss, tiszta, tavaszi esők szaga”, a legtöbb vihar után.

ÓZON még keletkezik, a vízesésektől is. De valószínűleg a legtöbbet akkor hallunk az ózonról, amikor a földünket körülvevő „ózonrétegről” beszélnek. A sztratoszférában megtalálható ózont, a Nap UV sugara (ultraibolya) termeli. Ez az ózonréteg arra szolgál, hogy megvédjen bennünket az ultraibolya sugárzástól. Egyébiránt nap, mint nap, rövid időre mindannyian ki vagyunk téve a minket körülvevő magas ózon tartalomnak Ez, bizonyos közlekedési viszonyok között történik, vagy amikor olyan időjárási viszonyok vannak, amik a gyárak által termelt káros gázokat jobban a Föld közelébe kényszeríti, mint az egyébként normális. Ez a két tényező eredményezhet olyan leolvasásokat, ahol az ózon szint, 4 vagy 5-ször magasabb, a "szabályos" értéknél. Ha ez az állapot nem tart sokáig, általában nincs káros hatással ránk, mert az ózon lehető legrövidebb időn belül egyesül a "normál" oxigénné.

(Forrás: Weszti Kft)

Ózongenerátor - környezetbarát, vegyszermentes fertőtlenítés

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, ipari épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben és konditermekben, medencékben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.

Nézd meg milyen az ózongenerátor a HVG szerint:

https://hvg.hu/cegauto/20200401_koronavirus_ozongenerator_fertotlenites_hogyan_mukodik_velemeny

A részletek miatt gyere áruházaink valamelyikébe, és kérdezd lakberendezőinket! Vagy kattints ide: ÁRUHÁZI AKCIÓK

Tartalomhoz tartozó címkék: fertőtlenítés ózon ózongenerátor
Az oldal tetejére