Áruházi akciók

MÁJUS havi ajánlatunk

Képzeld, májusban az ágyakat KAPod meg szenzációs feltételekkel!

Május az ágyak, ágykeretek hónapja.

Ha már kifeküdtétek az ágyat és kényelmetlen, vagy új lakásba költöztetek és nem a régit akarjátok használni, vagy csak egyszerűen meguntátok és újat akartok, akkor most mindenképpen gyertek el hozzánk, mert rendkívüli ajánlatunk van!

Ha most ágykeretet vagy ágyat vásárolsz – ez nem vonatkozik a matracra – a bútor értékének a 40%-át megKAPod KAP bankóban. Ezt a KAP bankót a következő vásárlásodnál felhasználhatod, ha az több, mint kétszerese a bankó értékének. Természetesen ahhoz a vásárlásodhoz, aminél felhasználtad a KAP bankót, nem KAPsz újabb bankót.

Darabokban is felhasználhatod, azaz kevesebbet is költhetsz a KAP bankóból, és majd a harmadik vásárlásodnál használod fel a maradékot.

Példa:

Mint kedves Vásárlónk veszel egy 100 000 Ft-os ágykeretet. 100 000 Ft-ot fizetsz érte, de 40 000 Ft-nyi KAP bankót adunk rögtön Neked. Tehát ily módon hozzájutsz 40% árengedményhez. Bejössz egy hónap múlva, – de ez lehet azonnal is – és most a konyhádat akarod kicserélni, veszel egy konyhát 300 000 Ft-ért. Mivel a 300 000 több mint kétszer annyi, mint a 40 000 Ft-nyi bankó, ezért az összes bankódat feltudod használni. Ha viszont egy komódot szeretnél 70 000 Ft értékben, akkor nem tudod az összes bankódat elkölteni. Csak 35 000 Ft-nyit. Az 5 000 KAP bankó megmarad Neked a következő vásárlásra.

A kedvezmény más akcióval és önmagával sem vonható össze, azaz amennyiben egy termék vásárlásánál felhasználod a KAP bankót, annál a vásárlásnál nem KAPsz újabb bankót.

Izgalmasan hangzik? 🙂 Akkor gyere el hozzánk!

Várunk szeretettel siófoki és veszprémi áruházainkban!