Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
274.990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelésre

A Pepi Kanapé T30 Habbal ellátott, és hullámrugóval felszerelt, ágyazható, és ágyneműtartós kanapé.

Képen az Element 23 szövet szerepel

Megjegyzésben írja bele a kívánt szövetet!
Amennyiben Június végéig megrendeli, ajándékba adunk egy Dolce Gusto kávéfőzőt!

Külső raktáron lévő termék esetén 5-10 munkanapon belül szállítjuk.

Nem értékelt
41 napos visszavásárlási garancia
Kérdésed van?
Ingyenes szállítás

ATR - Pankó kanapé

Szín
Szövetmintából választható
274.990 Ft
Kapható választék:
Szín:
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Specifikáció

Karfa típusa nincs karfa
Hosszúság 202 cm
Mélység 87 cm
Magasság 100 cm
Fekvőfelület 140 × 200 cm
Ággyá alakítható igen
Ágyneműtartó: van
Állandó alvásra ajánlanánk-e igen
Stílus modern
Előleg 10 000 Ft
Szállítási idő 3-4 hét

Leírás

Ez a modern, multifunkcionális kanapé tökéletes választás minden otthonba, különösen azok számára, akik a helytakarékosságot és a stílust egyaránt fontosnak tartják. Az ággyá alakítható kanapé számos színben elérhető, így könnyedén megtalálhatja az Ön ízlésének és otthonának leginkább megfelelő árnyalatot.

Főbb Jellemzők:

  • Ággyá Alakítható Funkció: Ez a kanapé könnyedén ággyá alakítható, így ideális megoldás vendégek fogadására vagy kisebb lakásokba, ahol szükség van egy kényelmes, többfunkciós bútordarabra. Az átalakítás gyors és egyszerű, így pillanatok alatt kényelmes fekvőhelyet biztosít.

  • Kiváló Kényelem: A vastag párnázás és a puha ülőfelület maximális kényelmet nyújt akár ülés, akár fekvés közben. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a kanapé tökéletesen támasztja alá a testet, így hosszú órákon át is kényelmesen pihenhet rajta.

  • Tartós Anyagok: A kanapé borítása strapabíró, prémium minőségű szövetből készült, amely ellenáll a mindennapi használat okozta kopásnak és szennyeződéseknek. Az erős belső szerkezet biztosítja a kanapé hosszú élettartamát.

  • Modern Design: A kanapé elegáns, minimalista megjelenése tökéletesen illeszkedik a modern és klasszikus enteriőrökbe egyaránt. A letisztult vonalak és a karcsú lábak egyedi stílust kölcsönöznek a bútordarabnak.

  • Széles Színválaszték: A kanapé több színben elérhető, így könnyedén megtalálhatja az Ön otthonához leginkább illő színt. Legyen szó visszafogott, semleges tónusokról vagy merész, élénk színekről, nálunk biztosan megtalálja a kedvencét.

  • Könnyen Karbantartható: A szövet könnyen tisztítható, így a kanapé mindig friss és újszerű marad. A levehető párnahuzatok mosógépben is moshatók, ami megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást.

Az Otthon Dísze: Ez az ággyá alakítható kanapé nemcsak kényelmes, de a nappali központi eleme is lehet. Modern és elegáns megjelenésével bármilyen belső tér stílusát feldobja, miközben maximális komfortot és praktikumot nyújt a mindennapokban. Legyen szó családi összejövetelekről, vendégek fogadásáról vagy egy nyugodt estéről a tévé előtt, ez a kanapé minden helyzetben megállja a helyét.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy otthonát ezzel a prémium minőségű, ággyá alakítható kanapéval tegye még otthonosabbá és stílusosabbá. Válassza a minőséget, a kényelmet, a multifunkcionalitást és a széles színválasztékot, és élvezze a pihenés minden pillanatát!

Méretek: 202 x 100 x 87 cm

Fekvő Felület: 141x200 cm

SZÖVET LEHETŐSÉGEK

 
MELEMENT 23

ELEMENT 23
Szürke

ELEMENT 18

ELEMENT 18
Púder

ELEMENT 17

ELEMENT 17
Bézs

ELEMENT 14

ELEMENT 14
Tengerkék

ELEMENT 13

ELEMENT 13
Kék

ELEMENT 12

ELEMENT 12
Méregzöld

ELEMENT 8

ELEMENT 8
Aranyokker

ELEMENT 3

ELEMENT 3
Betonszürke

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, legyél Te az első!
Az oldal tetejére