Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
28.990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Külső raktáron
Az Aromatheraphy memória párna egy prémium minőségű termék, amely az alvás kényelmét és az aromaterápiás élményt egyesíti.
Nem értékelt
41 napos visszavásárlási garancia
Kérdésed van?
Ingyenes szállítás

Aromatheraphy memória párna

28.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Specifikáció

Szín fehér
Szállítási idő 1-2 hét

Leírás

Termékjellemzők:

  1. Lélegző kialakítás:

    • A párnán található egyedülálló légcsatornák folyamatosan áramoltatják a levegőt, ezáltal biztosítva a maximális szellőzést. Így kizárt, hogy a párnába izzadjunk, ami különösen nyáron jelent nagy előnyt.
  2. Levendula panel:

    • A párna felső részén található levendula panel nyugtató levendula illatot áraszt, amely segít ellazulni és pihentetőbb alvást biztosít. Az aromaterápiás hatás révén csökkenti a stresszt és elősegíti a mély alvást.
  3. Antibakteriális huzat:

    • A párna huzata antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami hozzájárul az egészséges alvási környezet megteremtéséhez. A huzat levehető, mosható és szárítható, így könnyen tisztán tartható.
  4. Nagy sűrűségű memóriahab:

    • A párna öntött, nagy sűrűségű memóriahabból készül, amely tökéletesen alkalmazkodik a fej és a nyak formájához, biztosítva a megfelelő alátámasztást és kényelmet. A memóriahab technológia segít csökkenteni a nyak- és vállfájdalmakat, valamint javítja az alvás minőségét.

Előnyök:

  • Pihentető alvás: A levendula illata és a memóriahab kombinációja segít a pihentetőbb, mélyebb alvásban.
  • Higiénikus és könnyen tisztítható: Az antibakteriális és mosható huzat biztosítja a tiszta és egészséges alvási környezetet.
  • Optimális alátámasztás: A nagy sűrűségű memóriahab tökéletesen alkalmazkodik a fej és a nyak formájához, csökkentve a nyomáspontokat és a fájdalmat.

Az Aromatheraphy memória párna ideális választás mindazok számára, akik a kényelmet, az egészséges alvást és az aromaterápiás élményt keresik egy termékben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, legyél Te az első!
Az oldal tetejére