Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akár előleg nélkül is rendelheted

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

 

Utánvétel készpénzben: amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot.

  • 50.000 Ft-ot nem meghaladó rendelés esetén előleg befizetése nélkül rendelheted meg a választott termékedet!
  • 100.000 Ft-ot nem meghaladó rendelések esetében 5.000 Ft előleget kérünk.
  • 100.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetében 10.000 Ft előleget kérünk.
  • 500.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetében 30% előleget kérünk.

50.000 Ft feletti megrendeléseknél utánvétes fizetés esetén a megrendelést csak az előleg beérkezése után tudjuk érvényesíteni. Az előleget banki átutalással vagy belföldi postautalványon (rózsaszín csekken) is fizetheted.

 

Előre utalás: A teljes összeget előre fizetéssel, banki átutalással, vagy belföldi postautalványon (rózsaszín csekken) is befizetheted.

Az átutalást az OTP Banknál vezetett 11748007-20192284-00000000 számú bankszámlánkra tudod teljesíteni. Kérjük, hogy a közlemény/megjegyzés rovatban tüntesd fel a megrendelés számát.

 

Bankkártyával megrendeléskor: Rendelésed összértékét SimplePay biztonságos rendszerén keresztül tudod kiegyenlíteni. A rendszer a megrendelés véglegesítése után automatikusan átirányít a fizetési felületre.

 

Személyesen valamelyik áruházunkban: Amennyiben a termékedet siófoki vagy veszprémi áruházunkban személyesen szeretnéd átvenni, a megrendelés végösszegét vagy a fennmaradó összeget átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni.

Az oldal tetejére