Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akár előleg nélkül is rendelheted

 

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Utánvétel készpénzben: amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot. 50.000 Ft-ot nem meghaladó rendelés esetén előleg befizetése nélkül rendelheted meg a választott termékedet! (100.000 Ft-ot nem meghaladó rendelések esetében 5.000 Ft előleget, a 100.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetében pedig 10.000 Ft előleget kérünk.)

 

50.000 Ft érték feletti megrendeléseknél a megrendelést csak az előleg beérkezése után tudjuk érvényesíteni. Az előleget banki átutalással vagy belföldi postautalványon (rózsaszín csekken) is fizetheted.

Előre utalás: A teljes összeget előre fizetéssel, banki átutalással, vagy belföldi postautalványon (rózsaszín csekken) is befizetheted.

Az átutalást az OTP Banknál vezetett 11748007-20192284-00000000 számú bankszámlánkra tudod teljesíteni. Kérjük, hogy a Megjegyzés rovatban tüntesd fel a Megrendelés számát.

 

Személyes átvétel

Amennyiben a termékedet siófoki vagy veszprémi áruházunkban személyesen szeretnéd átvenni, a megrendelés végösszegét vagy a fennmaradó összeget átvételkor bankkártyával is fizetheted. A bankkártyás fizetés az OTP Bank biztonságos, titkosított kapcsolattal működő felületén történik.