Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kellemes ebédekhez szép étkező kell

Te is tudod, hogy milyen fontos az ember életében az evés: erről már a konyhák kapcsán is írtunk. Az evés összehozza az embereket, nagy beszélgetéseket, vitákat, béküléseket, örömöt és bánatot is szülhet egy-egy családi, vagy baráti összejövetel.

Egyáltalán nem mindegy, hogy az étkezéseket milyen környezetben töltjük. Legbelül mindenki vágyik arra, hogy az étkezéseket olyan helyen töltse el, ami feldobja, kellemessé teszi, ami egy kicsit inspirál és megnyugtat. Ehhez elengedhetetlen egy szép étkezőgarnitúra.

Mennyivel jobban esik az ebéd, ha egy szép környezetben fogyasztod el, nem igaz? Egy kopott, kissé billegű, ide-oda rogyó széken ülni nem csak evés közben, de csak úgy ücsörögni is kihívás. Esetleg feltálalod az ételt és azt látod, hogy karcos az asztal, maszatos, foltos.. hát ez nem igazán hozza meg az étvágyad.

Gondold végig, Te milyen étteremben eszel szívesen? Belépsz-e egy olyan helyre, ahol már kívülről is látszik, hogy igénytelen: kopott, elhasználódott bútorok, üres, már érzésre is visszataszító környezet. Ugye nem!

SZERETNÉL EGY ÚJ ÉTKEZŐT? VÁLASSZ BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL!

 

Ha egy olyan étteremben ahol az asztalok és székek is szépek, kényelmesek és a környezet is vidám, kellemes szívesebben eszel, miért ne tehetnéd meg ezt ugyanilyen enteriörben otthon is?

Nem kell otthonról kimozdulni hogy megteremtsd magadnak a szépet és a jót, érezheted magad otthon a saját étkeződben is úgy, mintha egy szuper étteremben ennél!

Ebben szeretnénk ha segíthetnénk neked, egy új étkezőgarnitúrával. Ebben a hónapban akár 30% kedvezménnyel vásárolhatsz tőlünk teljes étkezőgarnitúrát, sőt ha vettél tőlünk konyhát múlt hónapban, akkor további 10% kedvezmény is a Tiéd lehet!

Az oldal tetejére