Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 mindent elnyelő gardrób

2019. 07. 08. 10:00:00

Mutatunk neked néhány gardrób szekrényt, ami garantáltan a legtöbb holmidat elnyeli majd! Nem kell rendezetlenül szétszórni ruháidat és kiegészítőidet a lakásban, vess véget a rendetlenségnek és a szék karfáján pihenő ruháknak! :)

A méret mellett az árat is figyelembe vettük neked, így igyekeztünk az olcsóbb kategóriájú gardróbjaink közül választani.

Fontos azonban néhány dologra figyelned az olcsóbb bútorok esetében:

  • a tolóajtós gardrób szekrények bár sokkal praktikusabbak, mivel helytakarékosak, de ezek jellemzően drágábbak is.
  • habár olcsóbb a szekrény, ez nem jelenti azt, hogy a minőséget is lejjebb kell adnod! Amire igazán figyelj, hogy az elrendezés megfelelő legyen számodra, legyen hely mindennek, elegendő fiók és akasztós rész is, amennyiben szükséges!
  • sok mutatós gardróbunk van, arra azonban figyelj, hogy az új bútordarab ne lógjon ki a sorból, az otthoni már meglévő bútoraid közül.
  • ne KAPkodj! Július végéig még akciósak gardróbjaink, így július 31-ig még sokszor átgondolhatod, melyiket választod ki, a több, mint 30 gardrób szekrényünk közül. Az elhamarkodott döntés a legtöbbször megbánást eredményez, válassz stílusodnak megfelelőt, ami méretben, színben és elrendezésben is passzol! Ezeket gondold át!

DIV-NÁPOLY 160

 

Méret: 160 cm x 212 cm x 53 cm

Elegáns, modern kialakítású gardróbszekrény, akasztós, fiókos és polcos részekkel egyaránt, tükörrel középen. Ferrara tölgy – Finom barna színben rendelheted.

DIV-BUHARA 180

Méret: 180 cm x 212 cm x 53 cm

Modern stílusú 4 ajtós gardróbszekrény, melyen középen két tükör található. A tükrös ajtós mögött polcok, a sima ajtók mögött akasztós részek találhatók. Valamint két fiók is a rendelkezésedre áll. A képen látható Sonoma tölgy színben rendelheted.

DIV-FRAZEN 180

Méret: 180 cm x 218 cm x 64 cm

Letisztult, modern megjelenésű tolóajtós gardróbszekrény. Az ajtók mögött akasztós és polcos részeket is találsz, méretének köszönhetően bőven lesz helyed pakolni. Króm lábai állíthatóak.

DIV-GARAM 205

Méret: 205 cm x 203 cm x 60 cm

Modern stílusú gardróbszekrény, középső ajtaján tükörrel. Belül akasztós és polcos részeket is találsz, valamint alul egy fiókot, így minden ruhadarab helyet kaphat benne.

DIV-BONN 160

Méret: 160 cm x 203 cm x 60 cm

Modern stílusú, tolóajtós gardróbszekrény, melyben rengeteg helyet találsz ruháidnak az akasztós részeken, polcokon és fiókokban. A gardrób 18 mm-es laminált faforgácslapból készül, ABS élzárással.

Az oldal tetejére