Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
88.990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelésre

Ha az oldalunkon feltüntetett standard méretektől eltérő, EGYEDI méretben szeretnél konyhapanelt rendelni, semmi akadálya!


Leírásban találsz egy űrlapot, töltsd ki és kollégák keresni fognak!

Nem értékelt
41 napos visszavásárlási garancia
Kérdésed van?
Ingyenes szállítás

WalQa Design - Konhya panel 60x300

88.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Prémium minőségű falburkoló konyhapanelünk tökéletes választás konyhád falainak védelmére és díszítésére. A panel 120 fokig hőálló és vízálló, így ideális megoldás a konyhai munkaterületekhez. Kivételes szilárdsággal és ütésállósággal rendelkezik, ami garantálja a hosszú távú tartósságot.

A 2 mm vastagságú, rugalmas panel könnyen kezelhető, szállítható és felszerelhető. UV álló anyagának és festésének köszönhetően színei akár 10 évig is megőrzik élénkségüket, így hosszú ideig biztosít esztétikus megjelenést.

Ez a konyhapanel ideális csempe helyett, és nem igényel szakembert a telepítéséhez. Könnyedén felszerelheted saját kezűleg, ráadásul helyszíni felmérés sem szükséges. A panel könnyen vágható, fúrható, így a konnektorok kivágása is egyszerű feladat. Felszereléskor nincs szükség rögzítőpontokra vagy sínekre, mindössze oldószermentes ragasztó használatával egyszerűen felragasztható a falra.

Tedd könnyebbé és gyorsabbá konyhád burkolását prémium falpanelünkkel!

EGYEDI MÉRET

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, legyél Te az első!
Az oldal tetejére