Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
139.990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelésre
Heverőnk puha tapintású, vízlepergető plüss anyagból készült, amely magas kopás- és fényállóságú, bőrbarát. Univerzális kialakítású, ágyneműtartóval, bonell rugóval és több színben elérhető.
Nem értékelt
41 napos visszavásárlási garancia
Kérdésed van?
Ingyenes szállítás

MIL - ANITA Heverő bézs - homok UNIVERZÁLIS

Szín
Változat
Univerzális (balos - jobbos)
139.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Specifikáció

Fekvőfelület matraca rugós
Hosszúság 203 cm
Szélesség 90 cm
Magasság 50 cm
Fekvőfelület 90 × 200 cm
Matrac van
Ágyneműtartó: van
Előleg 10 000 Ft
Szállítási idő 4-6 hét

Leírás

Ismerje meg heverőnket, amely a kényelem és tartósság tökéletes kombinációját kínálja! A heverő puha tapintású plüss anyagból készült, amely vízlepergető, így ellenáll a foltoknak és könnyen tisztítható. Az anyag magas kopás- és fényállóságú, így hosszú éveken át megőrzi szépségét és frissességét, miközben bőrbarát tulajdonságai révén kellemes érintést biztosít.

A heverő univerzális kialakítása lehetővé teszi, hogy bármelyik oldalra helyezhető legyen, így könnyedén illeszkedik a szoba elrendezéséhez. Az ágyneműtartó praktikus tárolási megoldást kínál, ahol elhelyezheti az ágyneműket, párnákat vagy egyéb kiegészítőket, így mindig rendet tarthat a szobában.

A bonell rugós matrac kiváló alátámasztást biztosít, amely kényelmes és egészséges alvást tesz lehetővé. A rugós szerkezet egyenletesen elosztja a súlyt, csökkenti a nyomáspontokat, és elősegíti a megfelelő gerinc alátámasztást, biztosítva a nyugodt és pihentető éjszakákat.

Heverőnk több színben is elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen otthona dekorációjához. Elegáns és funkcionális kialakításával ez a heverő bármely szoba központi eleme lehet. Válassza heverőnket, és élvezze a kényelem és stílus tökéletes kombinációját!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, legyél Te az első!
Az oldal tetejére