Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
499.990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelésre
Modern L alakú kanapénk ideális választás bármely nappaliba. Univerzális kialakításának köszönhetően bármelyik oldalra helyezhető, és több színben elérhető, így könnyedén illeszkedik bármely stílushoz. Szövet anyaga tartós és kényelmes, az állítható fejtámlák pedig extra kényelmet biztosítanak. Az ágyneműtartó praktikus tárolási lehetőséget nyújt, és a kanapé ággyá is alakítható, hogy vendégei kényelmesen pihenhessenek.
Nem értékelt
41 napos visszavásárlási garancia
Kérdésed van?
Ingyenes szállítás

MIL-Allerta 1 univerzális ágyazható sarokülő, szürkebézs

Szín
Változat
Univerzális (balos - jobbos)
499.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Specifikáció

Sarokkanapé formája: L alakú
Karfa típusa fix karfa
Hosszúság 235 cm
Mélység 176 cm
Magasság 109 cm
Ággyá alakítható igen
Ágyneműtartó: van
Anyag szövet
Stílus modern
Előleg 10 000 Ft
Szállítási idő 4-5 hét

Leírás

Fedezze fel modern L alakú kanapénkat, amely nemcsak stílusos, de rendkívül praktikus is! Univerzális kialakításának köszönhetően bármelyik oldalra helyezhető, így könnyedén igazítható a nappalija elrendezéséhez. A kanapé több színben elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen otthona dekorációjához.

A szövet anyaga nemcsak esztétikus, de tartós és kényelmes is, hosszú éveken át biztosítva a pihenés örömét. Az állítható fejtámlák lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót, legyen szó olvasásról, tévénézésről vagy pihenésről.

Az ágyneműtartó praktikus tárolási lehetőséget kínál, ahol elhelyezheti az ágyneműket, párnákat vagy egyéb kiegészítőket, így mindig rendet tarthat a nappaliban. Emellett a kanapé ággyá alakítható, ami kiváló megoldás, ha vendégeket fogad, és extra fekhelyre van szüksége.

Ez a modern L alakú kanapé tökéletes választás mindazok számára, akik egyszerre szeretnének kényelmet, funkcionalitást és stílust otthonukban. Ne habozzon, válassza a legjobbat, és tegye még otthonosabbá nappaliját!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, legyél Te az első!
Az oldal tetejére