Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 titok ami könnyebbé teszi a konyhai munkát

Gondolom ti is szerettek a konyhában sürögni-forogni, de biztos ti is úgy vagytok vele, hogy soha nincs meg semminek a helye és már-már káosz uralkodik. A rendszerezést és a címkézést tudod a konyhádban is alkalmazni.
Hoztam nektek pár szuper tippet a konyha elrendezéséhez és a dekorációjához.

  1. Ne félj a hűtődet se rendszerezni.
    Alkalmazz műanyag tárolókat és abba rendezd a termékeket.
    A tejtermékeket, húsokat, zöldségeket és az egyéb dolgokat is rendszerezd. Ne keveredjenek a termékfajták.
    Lejárati idő szerint helyezd el őket. A legkésőbbi legyen mindig legalul.

2. Gyűjtsd a szemetet szelektíven.
3 féle képen rendszerezd a szemetet. Papír, műanyag és az egyéb ami tartalmazza az élelmiszereket és amik a másikba nem illenének bele.

3. Figyelj oda a fűszereidre is.
Nem csak a dekorációnak jó de tudni fogod, hogy melyik fűszered hol található.
Címkézheted is a fűszer tartókat, hogy biztosan ne keverd össze.

4. Lehet rendszerezni a konyhai eszközöket is?
Oszd szét a konyhai eszközeidet műanyag, fa és fém részekre.
Ennek tárolását a fantáziád szab csak határt.

5.Nézzünk csak be a kamránkat. Ez a az a hely ami a legnehezebben rendben tartható.
Szerezz be pár tároló edényt és így tudod szét osztani az élelmiszerek. (tészták, liszt, cukor, müzlik, zsemlemorzsa stb.)
Minden élelmiszert szétoszthatsz formára és minőségre is akár.
Rendszerezd a snackeket, konzerveket és a krémeket és lekvárokat.
Alakíts ki egy külön részt az üdítőknek.

Az oldal tetejére