Tanulóasztal

Összesen 6 találat

 • Egy-Íróasztal Junior

  19 990 Ft

  Egy-Íróasztal Junior egy egyedi kivitelezésű, kis helyigényű bútor darab.
  Rendeld meg honlapunkról rendezd be vele a gyerek szobát vagy dolgozószobád, irodád.

 • INT-Cetrix gyerek íróasztal

  51 990 Ft

  A Cetrix íróasztal négy kellemes színösszeállításban rendelhető ez a praktikus és masszív asztal. Mind gyerekek, mind tinédzserek kényelmesen használhatják az íróasztalt.

 • INT-Baru gyerek íróasztal

  42 990 Ft

  A Baru íróasztal fehérre lakozott tömör fenyőfa alapanyagú, állítható magasságú lábbakkal készült masszív darab. Mind gyerekek, mind tinédzserek kényelmesen használhatják az íróasztalt.

 • MEB-Tenus sarok íróasztal

  33 990 Ft

  A Tenus sarok íróasztal kedvező felosztása segít rendet tartani a tanszereket, és még klaviatúratartóval is felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról, ahol megtalálod az elemes bútorcsalád többi tagját is.

 • MEB-Tenus íróasztal

  32 990 Ft

  Tenus íróasztal színösszeállításának köszönhetően vidám hangulatú darab, vele a tanulás is jó hangulatban telik. A Tenus elemes ifjúsági bútor többi tagját is megtalálod honlapunkon. Rendeld meg és csempéssz vidám megjelenést a gyerekszobába.

 • INT-Plato gyerek íróasztal

  59 990 Ft

  Ez a bükkfa íróasztal tetszés szerint állítható magasságú és dőlésszögű. Alul tárolópolc rész van, az asztal mellett pedig iskola táska tartó. Mind gyerekek, mind tinédzserek vagy akár felnőttek is kényelmesen használhatják az íróasztalt.

Összesen 6 találat