Elemes gyerek bútorok

1–12 / 14 találat

 • MEB-Tenus falipolc

  9 990 Ft

  A Tenus kis könyvespolc egyszerű, praktikus felosztású darab. Santana tölgy színben érhető el weboldalunkon. Rendeld meg honlapunkról, ahol a Tenus elemes ifjúsági bútorcsalád többi tajgát is megtalálod.

 • MEB-Tenus négyajtós komód

  35 990 Ft

  A Tenus négyajtós komód kedves megjelenése az egész gyerekszoba hangulatát meghatározza. Praktikus felosztása megkönnyíti a rendszerezést. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele gyermeked kuckóját.

 • MEB-Tenus kétajtós komód két fiókkal

  43 990 Ft

  A Tenus kétajtós két fiókos komód elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. Kedves megjelenése vidám hangulatot sugároz magából. Rendeld meg weboldalunkról, ahol az egész elemes bútorcsaládot megtalálod.

 • MEB-Tenus ágy merev ágyráccsal

  44 990 Ft

  Tenus ifjúsági ágy egyszerű megjelenésű, mutatós darab. A hozzá tartozó ágyneműtartót is megtalálod weboldalunkon. Rendeld meg honlapunkról, és teremtsd meg gyermekednek a kényelmes pihenés élményét.

 • MEB-Tenus kanapé

  117 990 Ft

  A Tenus kanapé a Tenus ifjúsági elemes bútorcsalád tagja. Vidám hangulata az egész gyerekszobát betölti. Ággyá alakítva két személynek nyújt kényelmes helyet. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és válaszd ki a gyerekszobába leginkább passzoló színösszeállításban.

 • MEB-Tenus sarok íróasztal

  33 990 Ft

  A Tenus sarok íróasztal kedvező felosztása segít rendet tartani a tanszereket, és még klaviatúratartóval is felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról, ahol megtalálod az elemes bútorcsalád többi tagját is.

 • MEB-Tenus gardrób szekrény

  46 990 Ft

  A Tenus könyvespolcos ruhás szekrény praktikus kialakításának köszönhetően könyvespolcként és ruhás szekrényként is funkcionál. Vidám színvilága kedvességgel tölti meg a teret. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele a gyerekszobát.

 • MEB-Tenus polcos szekrény

  39 990 Ft

  Vidám megjelenésű bútort keresel a gyerekszobába? A Tenus polcos szekrény színes megjelenése kedves hangulattal lengi körül a teret. Rendel meg weboldalunkról ezt a praktikus felosztású bútordarabot.

 • MEB-Tenus magas komód

  34 990 Ft

  Kedves megjelenés, vidám hangulat elengedhetetlen a gyerekszobába. A Tenus magas komód színvilága vidám hangulatot sugároz magából. 5 fiókja tágas helyet kínál tároláshoz. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele a gyerekszobát.

 • MEB-Tenus nagy könyvespolc

  15 990 Ft

  A Tenus elemes bútorcsaládba tartozó fali polc vidám megjelenésű, praktikus darab. Honlapunkon santana tölgy színben érhető el. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele a gyermekszobát.

 • MEB-Tenus íróasztal

  32 990 Ft

  Tenus íróasztal színösszeállításának köszönhetően vidám hangulatú darab, vele a tanulás is jó hangulatban telik. A Tenus elemes ifjúsági bútor többi tagját is megtalálod honlapunkon. Rendeld meg és csempéssz vidám megjelenést a gyerekszobába.

 • MEB-Tenus 4 fiókos komód

  39 990 Ft

  A Tenus 4 fiókos komód praktikus kialakításán felül egy igazán vidám hangulatú darab. Négyféle színösszeállításban érhető el honlapunkon. Rendeld meg és színesítsd vele gyermeked mindennapjait.

1–12 / 14 találat