NOV-Olívia kültéri étkező garnitúra

99 990 Ft

Az Olívia kültéri étkező garnitúra természetes hangulatot árasztó bútordarab. A kényelmes székekből könnyű kiszállni!

Leírás

Az asztallap könnyebben tisztán tartható, ha egy üvegfelülettel lefedik. A vessző bútorok könnyűek, természetes anyaguknak köszönhetően kedvelt bútordarabok. Nyáron nem hevül fel a felületük és nem ráznak, mivel elektrosztatikai töltéssel sem telítődnek fel. Kültéren főként fedett teraszokon és télikerteben javasolt őket használni. A szabadban tárolt vesszőbútorokat érdemes letakarni, hiszen az erős napfénytől, valamint a nedvességtől óvni kell. Kefés végű porszívóval könnyen portalaníthatóak, nagyobb szennyeződés esetén vizes súrolókefével tisztíthatóak. Megkopott felületüket időközönként fel kell frissíteni, ezáltal megújulnak.

A székek kényelmes pihenőszékeknek is egyarást alkalmasak, könnyű belőle kiszállni. A vessző ülőbútorok könnyűek, természetesen szellőző anyaguknak köszönhetően kedvelt bútordarabok. A vessző ülő bútorok rugalmasak, ezért a fa ülőalkalmatosságoknál kényelmesebben formálódnak a használójuk súlyához és igazodnak az egyenetlen padló felülethez.

Székek mérete: szélesség: az ülőfelület: 43 cm, teljes: 60 cm, magasság: az ülőfelület: 41 cm, teljes: 100 cm, mélység: az ülőfelület: 46 cm, teljes: 64 cm.

Asztal mérete: 65 cm átmérőjű és 62 cm magas. Az asztallap alatt egy kis polc is helyett kapott.

Rendeld meg honlapunkról és legyen kényelmes a kerti pihenésed.

A megrendeléstől számított 4-6 héten belül szállítjuk ki.  Megrendelésed az  10 000Ft-os előleg beérkezése utántól lép életbe. A termékre 1év garanciát vállalunk, de ezen felül lehetőséged van további hosszabbításokat vásárolni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NOV-Olívia kültéri étkező garnitúra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük