Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Neked is problémát okoz kiválasztani a kényelmes kanapét?

2020. 11. 10. 15:13:00

Ha csak ritkán használod alvásra, vagy maximum egy kis délutáni szunyókálásra akkor meg fog felelni egy olcsóbb kivitel is.

De! Ha mindennap ezen akarsz aludni akkor nagyon mellé nyúlsz egy olcsóbbal.

Tudom sok helyen mondják, hogy minden kanapéjuk alkalmas rá. Az olyan helyeken ahol csak eladni akarnak, ezt is fogják mondani Neked. Mi viszont azt mondjuk, hogy csak olyat engedünk Neked megvenni, amire garanciát is vállalunk. Emlékszel remélem, csak nálunk van olyan garancia, hogy 41 napig visszavesszük a bútorodat ha még sem tetszik. Ez a mi visszavásárlási garanciánk arra, hogy Neked ne kelljen kockáztatnod. Tudsz még ilyet valahol?

Tehát, hogy visszatérjek az eredeti mondandómhoz, ha állandó alvásra keresel kanapét akkor a jobb minőséget, ezáltal a drágább megoldást válaszd. Hacsak nem akarsz derék vagy hátfájásra ébredni reggelente, vagy akár 1-2 éven belül megint kanapét cserélni. Egy hosszútávon strapabíró kényelmes kanapé nincs 150 000 Ft alatt. Sajnos megint azt kell mondanom, hogy tudom Neked már ajánlottak 100 000 alatt is olyat, ami majdnem beszélt. De ez olyan mint a használt autó, csak akkor tudod meg, hogy nem vágtak át, ha használod. Vissza nem viheted. Ezért mindenképpen azt ajánlom Neked, olyan helyen vásárolj minőséget vagy inkább bármilyen bútort, ahol van visszavásárlási garancia. Hidd el nálunk is van olyan, mikor tévedünk, és a garanciánkkal segítünk az ügyfelünknek. Cseréljük, az a lényeg, hogy elégedett légy.

Viszont, hogy lásd mennyire segíteni akarunk Neked, arra gondoltunk, hogy novemberben minden állandó alvásra alkalmas kanapénkhoz 5 Ft-ért vehetsz egy nagyon szép faliképet - 26 970 Ft helyett -  a kanapéd fölé.

Kattints ide, és válogass kedvedre a kanapéink között. Ha kiválasztottad, utána itt nézhetsz szét a képek között.

Tartalomhoz tartozó címkék: AKCIÓ alvás
Az oldal tetejére