Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Négy olcsó és ügyes tipp lakásod frissítéséhez

  1. Adj mintát a függönyökhöz!

A lakberendezési áruházakban kapható, vagy textil boltokban kapható egyszerű, egyszínű függönyöket varrás nélkül is könnyedén feldobhatod. Vegyél egy kézműves boltban textilragasztót és válassz csipkét, pom-pomokat, vagy színes anyagokat, a függönyöd aljára. Készíts színes megkötőt, amivel szintén feldobhatod!

2. Fess táblafestékkel!

Végy egy nagy felületet, és táblafestéket. Tudod, azt a fajta festéket, amivel annak idején az iskolában festették le a táblákat, amire a tanító néni írt nekünk órán. Ebből létezik zöld és feketés árnyalat is, válaszd azt amelyik testhezállóbb. A kiválasztott felületet fesd le ezzel a festékkel és voilá: máris van egy feliratozásra alkalmas, jól tisztítható felületed! Itt megoszthatod családoddal üzeneteidet, vagy akár vezethetsz rajta bevásárló listát is, amit aztán lefotózva magaddal vihetsz a boltba is!

3. Cserélj lábat!

Na nem a saját lábadat kell lecserélned, hanem a bútoraidét! Az unalmas, egyhangú bútorlábakat ma már számtalan, modernebb, színesebb darabra cserélheted. Erős férfi persze nem árt a brigádban, hiszen amíg egy valaki a lábakat csavarozza, ami egyébként egyáltalán nem bonyolult, addig valakinek tartania kell a bútort. Ezzel egyszerűen és könnyen dobhatod fel lakásod anélkül, hogy radikálisan változtattál volna bármin.

4. Szakadj el (részben) múlttól!

Elhiszük, hogy ragaszkodsz a papa régi székéhez, vagy a mama régi sámlijához. Újítsd fel őket! A papa régi székének kárpitját te is könnyedén kicserélheted, nincs szükséged másra mint egy szögbelövőre, amit manapság kézműves boltokban is beszerezhetsz illetve színes, mintás anyagra. A szék, sámli fa részét ha lecsiszolod és újrafested, a kárpitos részeit pedig újratűzöd, meglátod, hogy olyan lesz mintha teljesen új darabok lennének, közben pedig az édes emlékeket is megtarthatod.

Az oldal tetejére