Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minimalizmus és retro 2019-ben. IGEN!

Ha éppen felújítasz vagy csak úgy érzed nálad is beütött a tavasz és örömmel frissítenéd fel a lakásod, akkor tudunk egy jó trendet, ami a letisztultságával és egyszerűségével hódítja a világot! Ismét...

Mert idén is, mint a korábbi években, visszaköszön a retro trend. Jó hír azoknak, akik kedvelték a 70-es évek stílusát. Nem csak öltözködésben, lakásberendezések böngészése közben is visszaköszön a korszak egyik stílusa, a skandi.

Foto: Dunelm

A skandi, a skandináv lakberendezési ötletekből merít. Letisztult, kellemes, minimalista vonalak jellemzik, amik nagyon jól illeszkednek minden kialakítású lakásba. Fontos szempont a praktikum és a dizájn: ha igazán különleges darabok kombinácójára vágysz, akkor a skandi vonalat épp neked találták ki.

Ha még idegen neked ez a stílus, ne félj újítani! Csak bátorítani tudunk a minimalista, letisztult és természetes dizájn kipróbálására!

A 70-es évektől a lakberendezéssel kapcsolatos trendek is új irányokat céloztak meg: természetközeli színek, geometriai minták és az eddigiekhez képest természetesebb anyagok jellemezték a korszakot. Kövesd a "kevesebb több" elvet, használj a szobádban naturális színeket, de ha szeretnéd, feldobhatod egy színes szönyeggel vagy egyéb kiegészítővel az enteriört.

A skandi, mint stílus akkor az igazán kellemes, ha a lakás minden pontján felbukkan. Rendezettséget, tisztaságot sugároz. A kórházi sterilitást elkerülendő, mégis színes, különleges darabokat használhatsz lakásod bebútorozására. Legyen szó konyháról, nappaliról, vagy akár előszobáról, minden helységben nagyszerűen tudod alkalmazni a stílust.

A kevesebb több, elvével, egyszerű színekkel, nagyszerű formákkal dobhatjuk fel a lakás hangulatát.

+ KAPTipp: használj a lakásban sok zöldet, leginkább pasztelesebb árnyalatba hajló fűzöldet és olivazöldet. A zöld szín ugyanis nyugtató hatással van a szervezetedre, a fehérrel ötvözv természetességet sugároz, ami különösen megnyugtathat egy stresszes, fáradt nap után.

Egyszerű, de annál nagyszerűbb íróasztal munkához, vagy tanuláshoz
https://kapbutor.hu/termek/int-grace-iroasztal/
Az oldal tetejére