Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
149.990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelésre
Egyszemélyes sarokheverőnk vízlepergető szövetből készült, ágyneműtartóval és bonell rugós matraccal rendelkezik. Több színben elérhető.
Nem értékelt
41 napos visszavásárlási garancia
Kérdésed van?
Ingyenes szállítás

MIL - ANITA sarokheverő, bézs-cappuccino

Szín
Változat
jobbos/balos
149.990 Ft
Kapható választék:
VÁLTOZAT:
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Specifikáció

Hosszúság 203 cm
Szélesség 93 cm
Magasság 80 cm
Fekvőfelület 90 × 200 cm
Matrac van
Ágyneműtartó: van
Anyag vízlepergető szövet
Előleg 10 000 Ft
Szállítási idő 3-4 hét

Leírás

Fedezze fel egyszemélyes sarokheverőnket, amely tökéletes választás a kényelmet és praktikumot keresők számára! Ez a heverő vízlepergető szövetből készült, amely ellenáll a foltoknak és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi újszerű megjelenését.

Az ágyneműtartó praktikus tárolási megoldást kínál, ahol kényelmesen elhelyezheti az ágyneműket, párnákat vagy egyéb kiegészítőket, így a szoba mindig rendezett marad. A bonell rugós matrac kiváló alátámasztást biztosít, ami kényelmes és egészséges alvást tesz lehetővé. A rugós szerkezet egyenletesen elosztja a súlyt, csökkenti a nyomáspontokat, és elősegíti a megfelelő gerinc alátámasztást.

Ez az egyszemélyes sarokheverő több színben is elérhető, így könnyedén illeszkedik otthona bármely szobájának dekorációjához. Elegáns és funkcionális kialakításával ez a sarokheverő bármely helyiség praktikus és stílusos kiegészítője lehet. Válassza ezt a sarokheverőt, és élvezze a maximális kényelmet és praktikumot otthonában!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, legyél Te az első!
Az oldal tetejére