Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
189.990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelésre
Franciaágyunk vízlepergető szövetből készült, erősített vázzal és ágyneműtartóval rendelkezik. Bonell rugós kialakítása és több színben elérhető.
Nem értékelt
41 napos visszavásárlási garancia
Kérdésed van?
Ingyenes szállítás

MIL - ANITA Franciaágy homok - bézs

Szín
Fekvőfelület
160 × 200 cm
189.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Specifikáció

Fekvőfelület matraca rugós
Hosszúság 215 cm
Szélesség 160 cm
Magasság 55 cm
Ágyneműtartó: van
Anyag vízlepergető szövet
Előleg 10 000 Ft
Szállítási idő 4-6 hét

Leírás

Fedezze fel franciaágyunkat, amely tökéletes kényelmet és stílust hoz hálószobájába! Az ágy vízlepergető szövetből készült, így ellenáll a foltoknak és könnyen tisztítható, biztosítva a tartós, friss megjelenést.

A franciaágy erősített vázzal rendelkezik, amely stabilitást és hosszú élettartamot garantál. Az ágyneműtartó praktikus tárolási lehetőséget kínál, ahol elhelyezheti az ágyneműket, párnákat vagy egyéb kiegészítőket, így mindig rendet tarthat hálószobájában.

A bonell rugós matrac kiváló alátámasztást biztosít, amely kényelmes és egészséges alvást tesz lehetővé. A matrac szerkezete elosztja a súlyt, csökkenti a nyomáspontokat, és elősegíti a megfelelő gerinc alátámasztást.

Ez a franciaágy több színben is elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen hálószobája dekorációjához. Elegáns és funkcionális kialakításával ez az ágy minden hálószoba központi eleme lehet. Válassza franciaágyunkat, és élvezze a pihentető, kényelmes éjszakákat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, legyél Te az első!
Az oldal tetejére