Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
579.990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelésre
Modern L alakú kanapénk balos és jobbos változatban is elérhető. Szövet anyaga, hullámrugós ülőfelülete, állítható fejtámlája és ágyneműtartója garantálja a kényelmet. Több színben kapható, ággyá alakítható.
Nem értékelt
41 napos visszavásárlási garancia
Kérdésed van?
Ingyenes szállítás

MIL-Allerta 2 ágyazható sarokülő, cappuccino

Szín
Változat
jobbos/balos
579.990 Ft
Kapható választék:
Változat:
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Specifikáció

Sarokkanapé formája: L alakú
Karfa típusa fix karfa
Hosszúság 263 cm
Mélység 204 cm
Magasság 109 cm
Ággyá alakítható igen
Ágyneműtartó: van
Anyag szövet
Stílus modern
Előleg 10 000 Ft
Szállítási idő 4-5 hét

Leírás

Fedezze fel modern L alakú kanapénkat, amely stílust és funkcionalitást hoz otthonába. A kanapé elérhető balos és jobbos változatban, így tökéletesen illeszkedik nappalija elrendezéséhez.

A szövet anyag puha, mégis tartós, biztosítva a hosszú távú használatot. Az ülőfelület hullámrugós kialakítása extra kényelmet nyújt, így pihenése mindig maximális lesz. Az állítható fejtámlák lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót, legyen szó olvasásról, tévénézésről vagy relaxálásról.

Az ágyneműtartó praktikus tárolási lehetőséget kínál, ahol elhelyezheti az ágyneműket, párnákat vagy egyéb kiegészítőket, így mindig rendet tarthat a nappaliban. Emellett a kanapé könnyedén ággyá alakítható, ami kiváló megoldás, ha vendégeket fogad, és extra fekhelyre van szüksége.

A kanapé több színben is elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen otthona dekorációjához. Ez a modern L alakú kanapé ideális választás mindazok számára, akik egyszerre szeretnének kényelmet, funkcionalitást és stílust otthonukban. Válassza a legjobbat, és tegye még otthonosabbá nappaliját!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, legyél Te az első!
Az oldal tetejére