Ingyenes bútorszállítás

Webáruházunkban 50.000 Ft feletti összegben történő vásárlás esetén egész Magyarország területére ingyenesen szállítjuk házhoz megrendelt bútorodat. A szállítási határidő bútoronként változó és külön fel van tüntetve a termékeknél. A szállítási határidővel kapcsolatban mindig előzetesen egyeztetünk. A kiszállítás idejét igényeidnek megfelelően igazítjuk.

  • Megrendelt bútorodat Magyarország egész területén ingyenesen házhoz szállítjuk 50.000 Ft feletti vásárlás esetén.
  • A kiszállítást legtöbb esetben saját cégünk végzi, így mi magunk figyelünk arra, hogy a bútorok biztonságosan megérkezzenek otthonodba.
  • A bútorok egy részét csomagolva, lapraszerelt állapotban szállítjuk, ilyenkor összeszerelési útmutatót mellékelünk.
  • Ha nagy vagy nehéz bútort rendeltél, extra szolgáltatásként kérhetsz rakodószemélyzetet, aki(k) felviszik és a helyére teszik a bútort a lakásodban. A rakodószemélyzet díja 9.900 Ft (amely tartalmazza az ÁFÁ-t).

A szállítás előtt MINDIG telefonálunk időpont egyeztetés miatt.

A termékek leírása tartalmazza a várható szállítási időt, melyet a rendelés megerősítésének napjától illetve előlegfizetési kötelezettség esetén az előleg beérkezésének napjától számolunk. A rendelés megerősítését és egyeztetését telefonon intézzük. A megerősítésről e-mailben is értesítünk.

Szállításkor a csomagokat nyisd ki és ellenőrizd a termékeket. Ha bármilyen hibát, hiányosságot észlelsz, kérjük írd rá a számlára vagy a szállítólevélre. Ha a hibát később vennéd észre, keress bennünket haladéktalanul a +36 70 436 58 14-es telefonszámon, vagy írj az ugyfelszolgalat@kapbutor.hu e-mail címre.

Ha a terméket készpénzben szeretnéd fizetni átvételkor, kérünk szépen, győződj meg róla, hogy a rendelés megerősítésekor is egyeztetett pontos összeg van Nálad.