Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Kecskemét

Jutányos áron szállítjuk házhoz az általad rendelt bútorokat Kecskemétre. A szolgáltatást bruttó 2500 és 8000 forint közötti díj mellett veheted igénybe, de akár ingyen is vállalhatjuk a szállítást.

Az Információk menüpont alatt részletesebb tájékoztatást kaphatsz a szállítás díjszabásáról. Amennyiben szeretnéd megtudni, hogy mennyiért vállaljuk az általad kiválasztott bútor szállítását, csak annyit kell tenned, hogy a „Kosárba” rakod az adott bútordarabot, a rendszerünk pedig megadja a szállítási díjat.

Kedvezményes kiszállítás

Bátran rendelhetsz egyszerre több bútort is ugyanarra a kecskeméti címre, a szállítás költsége nem fog elszállni. Bármennyi terméket is kérj, a kiszállítás díja nem fogja meghaladni a 8000 forintot.

Pénz-visszafizetési garancia 41 napig

A legtöbb webshop csak a törvény által is előírt 14 napig veszi vissza a termékeket, a KAPBUTOR.hu számára azonban ennél jóval fontosabb az elégedettséged. A vásárlástól számított 41 napon belül visszaküldheted hozzánk az általad rendelt bútort, ha valami miatt nem nyerte el a tetszésed.

Csak annyit kell tenned, hogy visszaküldöd a kanapét, a szekrénysort vagy bármelyik egyéb bútort, mi pedig azonnal visszafizetjük a vételárat. Nincs szükség indoklásra, nem kérdezősködünk, csak visszaadjuk a pénzed.

A garancia részleteiről itt találsz felvilágosítást.»

Kategóriák

 

41nap jobb2