Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Miskolc

Kedvező feltételekkel szállítjuk ki bútoraidat Miskolcra. A szolgáltatás díja bruttó 2500 forinttól 8000 forintig terjed, de akár ingyen is szállíthatunk.

Minden részletre kiterjedő tájékoztatót találsz az Információk menüre kattintva. Amennyiben már megvan, hogy mit rendelnél, és szeretnéd megtudni, hogy mennyibe fog kerülni a szállítás, csak tedd a „Kosárba” a terméket, és azonnal látni fogod a szállítási díj mértékét.

Kedvezmény a kiszállításra

Ha több bútort rendelsz ugyanarra a miskolci címre, a szállítási díjak nem fognak nőni. Felesleges attól tartani, hogy a költségek megsokszorozódnak. A díjszabásban meghatározott 8000 forintos felső határt semmiképpen sem fogja meghaladni a szállítási díj.

Próbáld ki 41 napig!

A KAPBUTOR.hu egyedülálló lehetőséget kínál neked. A tőlünk vásárolt bútort nemcsak 14 napig küldheted vissza, mint a legtöbb webáruháznál, nálunk 41 napig tart a pénz-visszafizetési garancia.

Ha a megrendelt kanapéd, ágyad vagy bármilyen egyéb bútorod mégsem nyerné el a tetszésed, egyszerűen csak küldd vissza! Nem kérünk indoklást, nem kérdezünk semmit, visszafizetjük a pénzed.

Garanciánk részleteit itt találod.»

Kategóriák

 

41nap jobb2