Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Pécs

Pécsi címekre is vállaljuk a házhozszállítást, ráadásul valóban kedvező áron, bruttó 2500 és 8000 forint között. Sőt akár díjmentesen is kiszállíthatjuk bútoraid.

Az Információk menüpontban tájékozódhatsz a szállítás pontos feltételeiről és a díjakról. Vagy kiválaszthatod a neked tetsző bútort, amelyet a „Kosárba” téve rendszerünk azonnal kiszámolja a szállítás költségét.

Kedvezményesen szállítunk

Nem kell attól tartanod, hogy több bútor vásárlásakor a szállítási díjak elképesztő méreteket öltenek. Ha egyszerre több bútort rendelsz ugyanarra a pécsi címre, a szállítás semmiképpen sem lesz drágább 8000 forintnál.

41 napig visszafizetjük a pénzed

Szeretnénk, ha vásárlóink teljes mértékben meg lennének elégedve a tőlünk vásárolt bútorokkal. Ennek érdekében – a legtöbb webáruházzal ellentétben – túllépünk a jogszabályban rögzített 14 napos pénzvisszafizetésen, a KAPBUTOR.hu 41 napos garanciát vállal.

A vásárlást követő 41 napban bármikor visszaküldheted a tőlünk rendelt kanapét, ágyat vagy bármilyen más bútort. Nem kérünk indoklást sem, egyszerűen csak visszafizetjük a pénzed.

Több információt szeretnél garanciánkról? Itt megtalálsz mindent.»

Kategóriák

 

41nap jobb2