Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Budapest

Igazán kedvező díjszabás mellett szállítjuk bútorainkat Budapestre. Szolgáltatásunk díja bruttó 2500 és 8000 forint közötti, de akár ingyenesen is házhoz szállíthatjuk az általad rendelt termékeket.

Részletes tájékoztatót találsz szállítási díjainkról az Információk menüpont alatt. Ha már kiválasztottad a neked tetsző bútort, csak tedd a „Kosárba”, és rendszerünk feltünteti az adott vásárlásra vonatkozó szállítási költséget.

Kedvezmény a kiszállításra

Rendelj bátran ugyanarra a budapesti címre több terméket is! Nem kell attól félned, hogy a szállítás díja az egekbe szökik, ugyanis ebben az esetben is 8000 forintban határoztuk meg a költséged maximumát.

Pénzvisszafizetés 41 napig

A legtöbb webáruház csupán a jogszabály által előírt, 14 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalja. Mi jóval tovább megyünk ennél, és a vásárlást követő 41. napig visszavesszük a nálunk vásárolt bútort.

Megrendeled a kanapéd, az ágyad vagy bármilyen bútorod, és ha esetleg nem elégíti ki az igényedet, 41 napig bármikor visszaküldheted. Nem kell indokolnod, nem teszünk fel kérdéseket, csak visszafizetjük a teljes vételárat.

Garanciánk részleteiről bővebben is olvashatsz.»

Kategóriák

 

41nap jobb2