Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Veszprém

Veszprémbe szeretnél rendelni? Most igazán jutányos áron vállaljuk a bútorok kiszállítását. A díjakat bruttó 2500 és 8000 forint között határoztuk meg, de akár ingyen is házhoz szállíthatunk.

Az Információk menüpontra kattintva tájékozódhatsz a pontos díjszabásunkról. Ha már kiválasztottad a bútort, amit szeretnél megrendelni, tedd a „Kosárba”! Rendszerünk azonnal kiszámolja neked, hogy mennyiért szállítjuk ki hozzád a kért darabot.

Kedvezményt adunk a szállításra

Bátran rendelj egyszerre több bútort is ugyanarra a veszprémi címre! A szállítási költségek nem fognak az egekbe szökni, ugyanis ilyenkor is tartjuk magunkat a 8000 forintos felsőhatárhoz.

41 napig visszafizetjük a vételárat

Jogszabályban rögzítették a pénzvisszafizetés feltételeit. Ennek értelmében minden webáruház köteles a vásárlástól számított 14 napig visszavenni a megrendelt termékeket. A cégek többsége csak ehhez a minimális időkorláthoz tartja magát, a KAPBUTOR.hu azonban nem éri be ennyivel.

A vásárlást követő 41. napig minden gond nélkül visszaküldheted a kanapéd, szekrénysorod vagy bármilyen tőlünk rendelt bútordarabot. Nincs szükség indoklásra, nem kérdezősködünk, csak szimplán visszafizetjük neked a termék árát.

Itt megtalálsz mindent, amit tudni szeretnél a garancia feltételeiről.»

Kategóriák

 

41nap jobb2