Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Szombathely

Kedvező feltételek mellett szállítjuk ki megrendelt bútoraid Szombathelyre. A szállítás díja bruttó 2500 és 8000 forint közötti, de akár ingyen is kivihetjük a termékeket.

Részletesebb leírást találsz szállítási díjszabásunkról, ha az Információk menüpontra kattintasz. Egyszerűen ellenőrizheted egy adott termék szállításának költségét is. Csak helyezd a terméket a „Kosárba”, a rendszer pedig automatikusan megadja neked a fizetendő szállítási díjat.

Kiszállítás kedvezménnyel

Sokan tartanak attól, hogy több termék vásárlásakor a szállítás költsége megugrik. Nyugodtan rendelj egyszerre több terméket is ugyanarra a szombathelyi címre, a szállítás ára nem fogja meghaladni a 8000 forintot.

Pénzvisszafizetés 41 napig

Az online áruházak nagy része csak a kötelezően előírt 14 napig veszi vissza a náluk vásárolt termékeket. A KAPBUTOR.hu-nál ennél többet kínálunk ügyfeleinknek.

A vásárlás után 41 napig bármikor visszaküldheted nekünk a megrendelt bútorokat. Ha nem elég kényelmes a kanapé, vagy a sarokgarnitúra nem mutat jól a nappaliban, csak küldd vissza nekünk! Nem teszünk fel kérdéseket, nem várunk el indoklást, csak visszafizetjük neked a pénzed.

Ismerd meg a garancia részleteit!»

Kategóriák

 

41nap jobb2