Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Siófok

Méltányos áron szállítjuk bútorainkat Siófokra. Szolgáltatásunk díját bruttó 2500 és 8000 forint között határozzuk meg, de a házhozszállítás akár ingyenes is lehet.

Részletes tájékoztatót írtunk a szállítási feltételekről, amelyet az Információk menüpont alatt olvashatsz el. Ha egy konkrét termék szállítási díjára vagy kíváncsi, helyezd a „Kosárba”, és azonnal láthatod is, mennyibe kerül majd a kiszállítás.

Több bútorra kedvezményes kiszállítás

Amennyiben egyszerre több bútort rendelsz ugyanarra a siófoki címre, nem kell tartanod a szállítási díjak növekedésétől. Ebben az esetben is 8000 forintban maximalizáltuk a szállítási díjat.

41 napos garancia pénzvisszafizetéssel

A webáruházak túlnyomó többsége csak a vásárlást követő 14 napban veszi vissza a termékeket, ez ugyanis a törvényileg meghatározott minimum. A KAPBUTOR.hu azonban mindig többet nyújt a minimumnál. Nálunk 41 napig érvényes a pénz-visszafizetési garancia.

Ha valami miatt nem vagy elégedett a kanapéddal, sarokgarnitúráddal vagy bármelyik nálunk vásárolt termékkel, csak annyi a dolgod, hogy visszaküldöd nekünk a vásárlástól számított 41 napon belül, és azonnal, kérdés nélkül visszafizetjük neked a termék árát. Indokolnod sem kell, miért nem tetszett a bútor.

A garanciális feltételekről bővebb tájékoztatót találsz itt.»

Kategóriák

 

41nap jobb2