Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Szeged

Igazán jutányos áron vállaljuk a házhozszállítást Szegedre. A pontos összeg bruttó 2500 és 8000 forint között alakul, de akkor ingyen is szállíthatunk.

Díjszabásunkról az Információk menüpont alatt találsz bővebb tájékoztatást. Amennyiben azt szeretnéd megtudni, hogy az általad kiválasztott bútor esetében mekkora szállítási költséggel kell számolnod, csak tedd a „Kosárba” az adott terméket, és azonnal láthatod, mennyibe fog kerülni a szállítás.

Kedvezményes kiszállítás

Ugyanarra a szegedi címre egyszerre több terméket rendelve sem fog megugrani a szállítási költség. Nálunk sosem kell 8000 forintnál többet fizetned a házhozszállításért.

Pénzvisszafizetés 41 napig

Rendeléskor még tetszett a kanapé, de kiderült, hogy mégsem illik a lakásba? A szekrénysor nem fér be a nappaliba? Fontos nekünk, hogy vásárlóink tökéletesen elégedettek legyenek bútorainkkal, ezért a törvényileg előírt 14 napos helyett 41 napra szóló pénz-visszafizetési garanciát adunk.

Nem kell magyarázkodnod vagy megindokolnod a döntésed, nem teszünk fel kérdéseket. Te visszaküldöd, mi pedig visszafizetjük az árát.

A garanciális feltételekről itt olvashatsz bővebben.»

Kategóriák

 

41nap jobb2