Szekrénysorok Kategóriák

szekrénysorok9
Találatok: 1 - 13 / 13Mutasd:     Termék/oldal
 • BAL-Doren szekrénysor BAL-Doren szekrénysor
  99990 Ft
  Modern kivitelezés, fiatalos lendület jellemzi a 4 elemből álló Doren szekrénysort. Magasfényű fekete/fehér színben kerül kiszállításra, ami eleganciáját tovább emeli. Rendeld meg honlapunkról és hozd lendületbe otthonod.
 • Akció
  Colorado szekrénysor Colorado szekrénysor
  145990 Ft
  Ez a széles szekrénysor ideális ha valaki egy komplett nappali bútort keres. A led világítás tetszés szerint ki és be kapcsolható ami a szekrényt még hangulatosabbá teszi.
  * Product has attributes
 • golden_280_berendezett-1-1024x683 golden-meretek
  145990 Ft
  A DIV-Silver szekrénysor elegáns színösszeállításának és praktikus belső elrendezésének köszönhetően igényes kiegészítője lehet a nappalijának. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be ezzel az elegáns és praktikus bútor darabbal a nappalidat!
 • atlanta_szekrenysor_led_vilagitassal atlanta_szekrenysor_meretek
  177990 Ft
  A DIV-Hawks szekrénysornak futurisztikus hatását a különleges bútorfogantyúknak köszönheti! Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be ezzel a különleges bútor darabbal a nappalidat!
 • Szekrénysor - Oslo
  179990 Ft
  Szekrénysor - Oslo oslo-szekrény-méret
  179990 Ft
  Ez a széles szekrénysor akár így magában, akár elemenként is megrendelhető. Led világítás díszíti az üveges elemeket, amit tetszés szerint ki vagy be lehet kapcsolni. Ferrara tölgy korpusz színben szállítjuk, ahogy a képen látszik. A polcok fém...
  * Product has attributes
 • frankfurt-1-1024x685 frankfurt-meretek
  189990 Ft
  A DIV-Dortmund szekrénysor kis terjedelmű, színben és formában egyszerű, de mégis igényes, modern stílusú bútor. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be ezzel a modern stílusú bútor darabbal a nappalidat!
 • Ronen szekrénysor Ronen szekrénysor
  194990 Ft
  Az Ronen szekrénysor minden fiatalos otthon elengedhetetlen kelléke. Összeállítása során figyeltek arra, hogy a vitrines résztől kezdve az akasztós szekrényig fellelhető legyen rajta a tv állvágy is. fiatalos lendületén tovább emel a LED világítás....
  * Product has attributes
 • dubai3-1-1024x627 dubai-meretek
  194990 Ft
  A DIV-Katar szekrénysor nagyon sok zárt résszel rendelkezik, amely nagyon megkönnyíti a pakolást. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be ezzel a egyedi bútor darabbal a nappalidat!
 • Akció
  Messina szekrénysor mesina
  199990 Ft
  Ez a nappali szekrénysor egyedülálló kivitelezésű. Egyben mint komplett szekrénysor is megrendelhető és elemenként is. Fiókos,polcos, üveges tárolóhelyei elegendőhelyet biztosítanak. A fiókok teljesen kihúzhatóak anélkül hogy kiesnének.
  * Product has attributes
 • genf-1 Genf-1-meretek
  219990 Ft
  A DIV-Basel szekrénysor egy klasszikus elrendezésű és praktikus bútor, amely LED világítással is el van látva! Rendeld meg weboldalunkról ezt a praktikus darabot és rendezd be vele a nappalidat!
 • Kalvados szekrénysor kuba-szekrény-enterior
  244990 Ft
  A megszokottól eltérő szekrénysort keresel? A Kalvados szekrénysor elemeinek magassága eltérnek egymástól, ez adja a bútor karakterét. Praktikus, hiszen számtalan pakolófelülettel rendelkezik. Rendeld meg honlapunkról és alakítsd át vele otthonod...
  * Product has attributes
 • Inana szekrénysor iwona-enterior
  259990 Ft
  Minden nappali tulajdonos olyan szekrénysorrol álmodik, amiben tágasan elfér. Az Inana szekrénysor nem csak ruháidnak kínál tágas helyet, különböző elemeibe emlékeket, díszeket is pakolhatsz. MDF technológiával készült. Rendeld meg weboldalunkról és...
  * Product has attributes
 • Szekrénysor - Manuéla Szekrénysor - Manuéla
  275990 Ft
  Manuéla szekrénysor nagy pakolófelülettel rendelkező bútordarab. Minden nappali dísze. Nem csak ruháid férnek el benne, hanem bájjal ruházza fel nappalidat. Rendeld meg honlapunkról és gazdagodj egy díszes szekrénysorral. Ettől biztosan mindenkinek...
  * Product has attributes
Találatok: 1 - 13 / 13Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2