MEB-Stefi sarokkanapé

Availability:in stock 1000 item(s)
Termékkód:MEB-Stefi sarokkanapé
190990 Ft
A Stefi sarokkanapé különlegessége, hogy egyik karfájában polcos kialakítással rendelkezik. Igazán elegáns, mutatós darab. Ágyazható, ágyneműtartóval rendelkezik. Rendeld meg weboldalunkról és alakítsd át vele otthonod hangulatát.
Ülőfelület
Lábrész + háttámla + karfák
Párna
Kivitel

A Stefi polcos sarokkanapé egy igazán praktikus és nem utolsó sorban nagyon mutatós darab. A kanapé egyik karfája polcos kialakítást kapott, helyet adva távirányítónak, újságoknak, vagy akár családi kincseknek, porcelánoknak. A kanapé elegáns megjelenése vitathatatlan. Négy darab nagypárnával és három darab kispárnával kerül kiszállításra, amik nem csak kényelmedről gondoskodnak, hanem tovább elemik a kanapé megjelenését.

Ággyá alakítva kényelmes vendégágyat kapsz. Hullámrugós fekvőfelületét mindennapos alvásra nem ajánljuk. Ágyneműtartóval felszerelt.

Mérete: 250 x 72 x 200 cm (Szélesség x Magasság x Mélység). Fekvőfelülete: 140 x 200 cm.

Rendeld meg ezt a különleges kialakítással rendelkező sarokkanapét és adj stílusos megjelenést otthonodnak.

Tipp: Mutatós hatást érhetsz el, ha az ülőfelület színével, vagy a lábrész színével egyező árnyalatot választasz a díszpárnának.

Elemekre bontva kerül kiszállításra, összeszerelést igényel. A megrendeléstől számított 6-8 héten belül szállítjuk ki.  Megrendelésed az  10 000Ft-os előleg beérkezése utántól lép életbe. A termékre 1év garanciát vállalunk, de ezen felül lehetőséged van további hosszabbításokat vásárolni.

Választható szövetek az ülőfelületnek:

 Rito1 Rito06datolya  rito 09 
 Rito 01  Rito 06  Rito 09

 

Választható szövetek a párnáknak:

 Rito1 Rito06datolya  rito 09 
 Rito 01  Rito 06  Rito 09

 

Választható szövetek a lábrésznek, a háttámlának és a karfának:

D511  D3JÓ
 
d8
D511 D3  D8
stefi sarok 
 stefi sarok nyitva
 stefi sarok nyitva1

Kategóriák

 

41nap jobb2