Sarokkanapék vendégágynak Kategóriák

sarokkanapék-vendégágynak
Találatok: 1 - 15 / 44Mutasd:     Termék/oldal
 • DAL Elvira sarokgarnitúra DAL Elvira sarokgarnitúra
  476990 Ft
  Könnyed egyszerűség jellemzi az Elvira sarokkanapét. Igazán robosztus, szögletes vonalvezetésű darab, ami minden nappalit élettel tölt meg. Ággyá alakítva vendégágynak kitűnő választás. Ágyneműtartóval felszerelt. rendeld meg honlapunkról és töltsd...
  * Product has attributes
 • Luisa XL sarokkanapé Luisa XL sarokkanapé
  416990 Ft
  A Luisa XL sarokkanapé nagyobb nappalik klasszikus szépsége modern formában. Vendégággyá alakítható, ágyneműtartóval felszerelt. Jobbos vagy balos kivitelben tudod megrendelni. Válaszd ezt a sarokkanapét és töltsd meg otthonod eleganciával.
  * Product has attributes
 • Dubai_sarokulogarnitura Dubai_sarokulogarnitura
  404990 Ft
  A Dalma sarokkanapé egy klasszikus, de keleti világot idéző elegáns kanapé. Rendeld meg weboldalunkról és tedd szebbé az otthonod.
 • Toronto_sarokulogarnitura Toronto_sarokulogarnitura
  399990 Ft
  A MOR-Kanada sarokkanapé elegánsan letisztult és modern stílusú bútor darab. Rendeld meg honlapunkról és tedd különlegessé vele az otthonodat.
 • Ibiza_sarok_01_b Ibiza_sarok_01_b
  384990 Ft
  Az Izabella sarokkanapé egy modern vonalvezetésű bútordarab! Kétféle nyitási mechanikával is rendelhető! Rendeld meg weboldalunkról és tedd kényelmesebbé az otthonod.
 • Arizona_sarokulogarnitura Arizona_sarokulogarnitura
  374990 Ft
  Az Aletta sarokkanapé egy modern formavilágú ülő garnitúra. Vendégágynak ideális darab, amin ággyá alakítva ketten kényelmesen elférnek. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg honlapunkról és rendezd be vele otthonod.
 • Sarokkanapé - Linetta lux linetta_lux_fekete_ent2
  374990 Ft
  A Linetta lux sarokkanapé az modern megjelenés nagykövete. Eleganciája vitathatatlan. Ágyazható és ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és kápráztasd el kényelmével vendégeidet.
  * Product has attributes
 • MEB Ben sarokgarnitúra ben_sarok_nyitva
  368990 Ft
  A Ben sarokkanapé modern megjelenésű tágas helyigényű bútordarab. Kétszemélyes vendégággyá alakítható, ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és alakítsd át vele otthonodat.
  * Product has attributes
 • MEB Inez sarokkanapé inez_sarok_enterior4
  366990 Ft
  Az Inez sarokkanapé modern kialakítású, elegáns darab. Ágyazható, ami egy személynek nyújt kényelmes fekhelyet. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és adj új megjelenést nappalidnak a segítségével.
  * Product has attributes
 • Alfa_sarokulogarnitura Alfa_sarokulogarnitura
  349990 Ft
  Fiatalos és modern formavilágú Alma sarokkanapét könnyedén vendégággyá tudod alakítani. Praktikus, ágyneműtartóval felszerelt, illetve kis helyen mutatósan elfér. Rendeld meg honlapunkról és varázsold kényelmesebbé az otthonod.
 • MEB Luisa L- sarokkanapé luisa-l_nyitva
  349990 Ft
  A Luisa L sarokkanapé a klasszikus megjelenésű bútorok világába kalauzol modern beütéssel.Egyszemélyes vendégággyá alakítható, ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és teremts eleganciát otthonodban.
  * Product has attributes
 • Sarokkanapé - MEB Donatella U Sarokkanapé - MEB Donatella U
  346990 Ft
  A klasszikus megjelenésű Donatella U sarokkanapé eleganciával tölti meg nappalidat. Vendégággyá alakítva egy személynek nyújt kényelemes fekhelyet. Ágyneműtartóval felszeret. Rendeld meg weboldalunkról adj elegáns megjelenést otthonodnak.
  * Product has attributes
 • DAL Bollo sarokkanapé DAL Bollo sarokkanapé
  311990 Ft
  Igazán kényelmes kanapé, biztosan nappalid központi elemévé növi ki magát. Vendégággyá kinyitható, ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg honlapunkról és gazdagodj egy kényelmes darabbal.
  * Product has attributes
 • DALAdél sarokkanapé DALAdél sarokkanapé
  309990 Ft
  Fiatalos modern vezetésű Adél sarokkanapét könnyedén vendégággyá tudod alakítani. Praktikus, ágyneműtartóval felszerelt, illetve kis helyen mutatósan elfér. Rendeld meg honlapunkról és válaszd ki a hozzád legközelebb álló szövetkombinációban.
  * Product has attributes
 • Trixi_sarokulogarntiura Trixi_sarokulogarntiura
  299990 Ft
  A Rita sarokkanapé elegáns és modern külsejű, letisztult kialakítású bútordarab, amely vendégággyá is alakítható. Rendeld meg weboldalunkról a és tedd kényelmesebbé az otthonod.
Találatok: 1 - 15 / 44Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2