Sarokkanapék Kategóriák

sarokkanapék
Találatok: 1 - 15 / 59Mutasd:     Termék/oldal
 • Akció
  MEB MOX sarokkanapé MEB MOX sarokkanapé
  95990 Ft
  Elegáns kialakítás jellemzi a Mox sarokkanapét. Igazán fiatalos színösszeállításokat válogathatsz össze ízlésed és otthonod adottságai szerint. Vendégággyá alakítva ketten tágasan elférnek rajta, bonellrugós felületének köszönhetően kényelmet...
  * Product has attributes
 • Akció
  MEB Melodi sarokkanapé MEB Melodi sarokkanapé
  118990 Ft
  Melodi sarokkanapé igazán színes darab. Könnyedén tudsz vele lendületet csempészni nappalid megjelenésébe. Vendégágynak ajánljuk, két darab ágyneműtartóval felszerelt.Rendeld meg weboldalunkról és alakítsd modern hangulatúvá nappalid.
  * Product has attributes
 • MEB Jonas sarokkanapé MEB Jonas sarokkanapé
  119990 Ft
  Régi idők hangulatát hordozza magában a Jonas sarokkanapé. Könnyen nappalig központi elemévé válik. Kétszemélyes vendégággyá alakítva bonellrugós felülete gondoskodik vendégeid kényelméről. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg honlapunkról és...
  * Product has attributes
 • Akció
  MEB Pamela sarokkanapé MEB Pamela sarokkanapé
  138990 Ft
  Igazán praktikus bútordarab, amit könnyedén kétszemélyes vendégággyá alakíthatsz. Ágyneműtartóval rendelkezik. Rendeld meg honlapunkról, és rendezd be vele a vendégszobádat vagy akár a nappalit.
  * Product has attributes
 • Akció
  MEB Noa sarokkanapé MEB Noa sarokkanapé
  146990 Ft
  A Noa sarokkanapé modern megjelenésű, elegáns bútordarab. Vendégággyá alakítható, amin ketten kényelmesen elférnek. 2db ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és teremts fiatalos hangulatot otthonodba.
  * Product has attributes
 • MEB Coral sarokkanapé coral_1_sarok_nyitva
  149990 Ft
  A Coral sarokkanapé kényelmes és egyben nagyon mutatós darab. Puffal kerül kiszállításra. Vendégággyá alakítva ketten kényelmesen elférnek rajta. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és teremtsd meg a mindennapos pihenés színterét...
  * Product has attributes
 • MEB Vital sarokkanapé MEB Vital sarokkanapé
  163990 Ft
  A Vital sarokkanapé modern, fiatalos hangulatú darab. Kiemelő mechanika segítségével pillanatok alatt vendégággyá tudod alakítani. Ágyneműtartóval rendelkezik. Jobbos vagy balos kivitelben tudod megrendelni. Rendeld meg és csempéssz fiatalos...
  * Product has attributes
 • MEB Apol sarokkanapé MEB Apol sarokkanapé
  168990 Ft
  Az Apol sarokkanapéval klasszikus bútorok világát csempészheted otthonodba. Vendégágynak ajánljuk, ami egy személynek kényelmes fekhelyet biztosít. Ágyneműtartóval felszerelt.Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele nappalidat.
  * Product has attributes
 • Akció
  WIL Lavik sarokkanapé larvik_sarok3
  174990 Ft
  Teremtsd meg családod mindennapos kikapcsolódásának központját otthonodba a Lavik sarokkanapé segítségével. Ággyá alakítva akár mindennapos fekhelyként szolágál kettőtöknek. Dupla ágyneműtartóval felszerelt sarokgarnitúra. Rendeld meg oldalunkról,...
  * Product has attributes
 • Akció
  WIL Strasburg sarokkanapé WIL Strasburg sarokkanapé
  177990 Ft
  Kifinomult, ízléses darabot keresel? Figyelmedbe ajánljuk a Strasburg kanapét. Mindennapos fekhelyként szolgál két fő részére. Dupla ágyneműtartóval felszerelt kanapé. Rendeld meg webshopunkból és nyűgözd le vendégeidet az új bútordaraboddal.
  * Product has attributes
 • WIL Ciprus sarokgarnitúra kozika_sarok3
  179990 Ft
  Egyszerű mozdulattal kétszemélyes ággyá alakítható elegáns sarokkanapé. Jobbos és balos változatba is összeszerelheted. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg oldalunkról és légy gazdagabb egy igazán tetszetős darabbal.
  * Product has attributes
 • WIL Ramóna sarokkanapé WIL Ramóna sarokkanapé
  181990 Ft
  Ramóna sarokkanapé az egész család pihenését biztosítja. Dupla ágyneműtartós sarokkanapé relaxzónás matraccal. Kiváló mindennapos alvásra, ketten tágasan elfértek rajta. Rendeld meg webáruházunkból és teremts otthonodban vele családias légkört.
  * Product has attributes
 • Akció
  MEB Bara sarokkanapé MEB Bara sarokkanapé
  183990 Ft
  A Bara sarokkanapé minden nappalit elegáns megjelenéssel tölt meg. Kiemelő mechanika segítségével egyszemélyes vendégággyá tudod alakítani. Ágyneműtartóval rendelkezik. Rendeld meg oldalunkról és csempéssz némi luxust a kanapé segítségével...
  * Product has attributes
 • MEB Videa sarokgarnitúra videa_sarok_ent
  183990 Ft
  A Videa sarokkanapé eleganciája vitathatatlan. Kiemelő mechanika segítségével könnyedén egy személyes vendégággyá tudod átalakítani. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és adj stílusos megjelenést nappalidnak.
  * Product has attributes
 • MEB Luna sarokgarnitúra luna_sarok
  183990 Ft
  A Luna sarokkanapé szolid megjelenésű elegáns darab. Kiemelő mechanika segítségével egyszemélyes vendégággyá tudod alakítani. Ágyneműtartóval felszerelt. Jobbos vagy balos kivitelben rendelhető. Rendezd be vele tágas nappalidat.
  * Product has attributes
Találatok: 1 - 15 / 59Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2