Kanapé vendégágynak Kategóriák

kanapé-vendégágynak
Találatok: 1 - 15 / 36Mutasd:     Termék/oldal
 • Porco kanapé
  69990 Ft
  Akció
  Porco kanapé bk-picanto_206_08-253_08-barna
  69990 Ft
  Modern vonalvezetésű, kis helyigényű kanapé. Ágyneműtartóval rendelkezik. Vendégágynak ajánljuk. Rendeld meg honlapunkról és rendezd be vele nappalidat vagy akár vendégszobádat.
  * Product has attributes
 • Orsolya kanapé Orsolya kanapé
  67990 Ft
  Egy igazán kecses vendégággyá alakítható kanapé, ami bájjal tölti meg vendégszobádta. A kanapé színvilágát te határozhatod meg a megadott szövetmintáink alapján. Rendeld meg honlapunkról, és lepd meg vele vendégeidet.
  * Product has attributes
 • Kanapé - Sára Kanapé - Sára
  68990 Ft
  Egyszerűen nagyszerű. Ennyivel jellemezhető a Sára kanapé. Ággyá alakítva kényelmes helyet biztosít egy személy részére vendégágyként. Válaszd ki a hozzád legközelebb álló színkombinációban a szövetmintáink közül. Rendeld meg honlapunkról és lepd...
  * Product has attributes
 • Akció
  Tündi kanapé Tündi kanapé
  84990 Ft
  A Tündi kanapé vidám színösszeállítása remekül passzol a lányszobák hangulatához. Vendégággyá alakítva egy személynek nyújt kényelmes fekhelyet. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról ezt a bájos darabot.
 • Akció
  Eldon kanapé Eldon kanapé
  88990 Ft
  Fiatalos színösszeállítás jellemzi az Eldon kanapét. A kattanós kanapét könnyedén egy személyes vendégággyá tudod alakítani. Ágyneműtartóval felszerelt.Rendeld meg weboldalunkról és válaszd ki a hozzád legközelebb álló színösszeállításban.
  * Product has attributes
 • Maria kanapé marika-kinyitva
  89990 Ft
  Klasszikus Maria kanapé bájjal ruház fel minden nappalit. Ággyá alakítva mutatós vendégágyat kapsz. Ágyneműtartóval rendelkezik. Rendeld meg weboldalunkról és válaszd ki te új kanapéd színösszeállítását.
  * Product has attributes
 • Akció
  Oporto kanapé Oporto kanapé
  89990 Ft
  Klasszikus stílus jegyében született az Oportó kanapé. Fa betétekkel díszített különleges darab. Ággyá alakítva állandó alvásra nem, de vendégágynak kifejezetten ajánljuk otthonodba. Ágyneműtartóval rendelkezik. Rendeld meg honlapunkról és emeld...
  * Product has attributes
 • Canyon kanapé Canyon kanapé
  94990 Ft
  Stílusos,és szolid kanapé. Nagy ágyneműtartóját köszönhetően, tágasan elférsz benne. Kényelmes helyet biztosít vendégeid számára. Rendeld meg honlapunkról.
  * Product has attributes
 • Benjamin kanapé Benjamin kanapé
  95990 Ft
  A Benjamin kanapé az elegancia nagymestere. A kattanós kanapé egyszerűen vendégággyá alakítható, amin egy személy kényelmesen elfér. Ágyneműtartóval felszerelt. A képen látható kárpitozással rendelhető. Rendeld meg weboldalunkról és teremtsd meg...
 • Akció
  Martin kanapé Martin kanapé
  96990 Ft
  Szeretnél vidám hangulatot teremteni otthonodba? Martin kanapé segítségével ezt egyszerűen megteheted. Variáld a rendelkezésedre álló szöveteket kedvedre kanapéd megtervezésekor. Bonellrugós felületének köszönhetően kényelmes vendégággyal...
  * Product has attributes
 • Konor kanapé Konor kanapé
  96990 Ft
  A Konor kanapé lekerekített formavilágú fiatalos bútordarab. Vendégággyá alakítva egy személynek nyújt kényelmes fekhelyet. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele nappalidat.
  * Product has attributes
 • Tenus kanapé Tenus kanapé
  99990 Ft
  A Tenus kanapé a Tenus ifjúsági elemes bútorcsalád tagja. Vidám hangulata az egész gyerekszobát betölti. Ággyá alakítva két személynek nyújt kényelmes helyet. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és válaszd ki a gyerekszobába...
  * Product has attributes
 • Maria II kanapé Maria II kanapé
  103990 Ft
  Klasszikus bútordarabok szerelmeseinek ajánljuk a Maria II kanapét. Ággyá tudod alakítani, vendégszobák berendezésének ideális. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg honlapunkról és kápráztassd el vendégeidet.
  * Product has attributes
 • Vikus kanapé
  104990 Ft
  Akció
  Vikus kanapé Vikus kanapé
  104990 Ft
  A Vikus kanapé kedves színösszeállítása vidám hangulatot sugároz. Kiemeléssel vendégággyá tudod alakítani, amin ketten elférnek. Ágyneműtartóval rendelkezik. Rendeld meg weboldalunkról és ad meg te melyik színösszeállításban kerüljön kiszállításra.
  * Product has attributes
 • Berry kanapé
  108990 Ft
  Berry kanapé Berry kanapé
  108990 Ft
  Modern megjelenés, fiatalos formavilág jellemzi a Berry kanapét.A kanapé kiemelőmechanika segítségével könnyedén vendégággyá alakítható. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkkal és adj vidám megjelenést nappalidnak a segítségével.
  * Product has attributes
Találatok: 1 - 15 / 36Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2