Kanapék Kategóriák

kanapék7
Találatok: 1 - 15 / 90Mutasd:     Termék/oldal
 • Club_2_sotet_barna_szovet Club_2_vilagos_barna_szovet
  46990 Ft
  A Club fotel 2-es kanapé elegáns külsejű kagylófotel formájú, divatos és modern 2 üléses bútordarab. Rendeld meg honlapunkról és vigyél ízléses és modern stílust a mindennapjaidba.
  * Product has attributes
 • Porco kanapé
  69990 Ft
  Akció
  Porco kanapé bk-picanto_206_08-253_08-barna
  69990 Ft
  Modern vonalvezetésű, kis helyigényű kanapé. Ágyneműtartóval rendelkezik. Vendégágynak ajánljuk. Rendeld meg honlapunkról és rendezd be vele nappalidat vagy akár vendégszobádat.
  * Product has attributes
 • Orsolya kanapé Orsolya kanapé
  67990 Ft
  Egy igazán kecses vendégággyá alakítható kanapé, ami bájjal tölti meg vendégszobádta. A kanapé színvilágát te határozhatod meg a megadott szövetmintáink alapján. Rendeld meg honlapunkról, és lepd meg vele vendégeidet.
  * Product has attributes
 • Kanapé - Sára Kanapé - Sára
  68990 Ft
  Egyszerűen nagyszerű. Ennyivel jellemezhető a Sára kanapé. Ággyá alakítva kényelmes helyet biztosít egy személy részére vendégágyként. Válaszd ki a hozzád legközelebb álló színkombinációban a szövetmintáink közül. Rendeld meg honlapunkról és lepd...
  * Product has attributes
 • Robi_kanape Robi_kanape
  71990 Ft
  A Bori 2 személyes kanapé elegáns külsejű és letisztult kialakítású bútordarab. Rendeld meg honlapunkról és legyen fiatalos és trendi az otthonod.
 • Akció
  Tündi kanapé Tündi kanapé
  84990 Ft
  A Tündi kanapé vidám színösszeállítása remekül passzol a lányszobák hangulatához. Vendégággyá alakítva egy személynek nyújt kényelmes fekhelyet. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról ezt a bájos darabot.
 • Akció
  Eldon kanapé Eldon kanapé
  88990 Ft
  Fiatalos színösszeállítás jellemzi az Eldon kanapét. A kattanós kanapét könnyedén egy személyes vendégággyá tudod alakítani. Ágyneműtartóval felszerelt.Rendeld meg weboldalunkról és válaszd ki a hozzád legközelebb álló színösszeállításban.
  * Product has attributes
 • Maria kanapé marika-kinyitva
  89990 Ft
  Klasszikus Maria kanapé bájjal ruház fel minden nappalit. Ággyá alakítva mutatós vendégágyat kapsz. Ágyneműtartóval rendelkezik. Rendeld meg weboldalunkról és válaszd ki te új kanapéd színösszeállítását.
  * Product has attributes
 • Akció
  Oporto kanapé Oporto kanapé
  89990 Ft
  Klasszikus stílus jegyében született az Oportó kanapé. Fa betétekkel díszített különleges darab. Ággyá alakítva állandó alvásra nem, de vendégágynak kifejezetten ajánljuk otthonodba. Ágyneműtartóval rendelkezik. Rendeld meg honlapunkról és emeld...
  * Product has attributes
 • Genf_kanape Genf_kanape
  91990 Ft
  A Gergő 2 személyes kanapé ízlésesen letisztult és modern stílusú, fa lábaival és ívelt vonalvezetésével igazán megnyerő bútor. Rendeld meg honlapunkról és vigyél ízléses és modern stílust az otthonodba.
 • Canyon kanapé Canyon kanapé
  94990 Ft
  Stílusos,és szolid kanapé. Nagy ágyneműtartóját köszönhetően, tágasan elférsz benne. Kényelmes helyet biztosít vendégeid számára. Rendeld meg honlapunkról.
  * Product has attributes
 • Benjamin kanapé Benjamin kanapé
  95990 Ft
  A Benjamin kanapé az elegancia nagymestere. A kattanós kanapé egyszerűen vendégággyá alakítható, amin egy személy kényelmesen elfér. Ágyneműtartóval felszerelt. A képen látható kárpitozással rendelhető. Rendeld meg weboldalunkról és teremtsd meg...
 • Akció
  Martin kanapé Martin kanapé
  96990 Ft
  Szeretnél vidám hangulatot teremteni otthonodba? Martin kanapé segítségével ezt egyszerűen megteheted. Variáld a rendelkezésedre álló szöveteket kedvedre kanapéd megtervezésekor. Bonellrugós felületének köszönhetően kényelmes vendégággyal...
  * Product has attributes
 • Konor kanapé Konor kanapé
  96990 Ft
  A Konor kanapé lekerekített formavilágú fiatalos bútordarab. Vendégággyá alakítva egy személynek nyújt kényelmes fekhelyet. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele nappalidat.
  * Product has attributes
 • City kanapé
  99990 Ft
  City kanapé City kanapé
  99990 Ft
  A MEB-City kanapé fiatalos hangulatot sugároz magából. Az ülőrész kihúzásával,akár mindennapos alvásra is ajánljuk, kényelmes fekvőhelyet biztosít két fő részére.Az ülőrész alatt találsz egy nagy ágynemű tartót,ahova kényelmesen tudsz pakolni....
  * Product has attributes
Találatok: 1 - 15 / 90Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2