KD-Puglia 3+2+1 kanapé

Availability:in stock 1000 item(s)
Termékkód:KD-Puglia 3+2+1 kanapé
785990 Ft
Valódi bőr bútorok időtállása nem vitathatatlan. Eleganciájuk sosem megy ki a divatból. A Puglia 3+2+1-es garnitúra család egy 3 személyes fix kanapéból, és egy 2 személyes fix kanapéból, valamint egy fix fotelből áll. Rendeld meg honlapunkról és vigyél modern stílust az otthonodba.

Nagy túlélőknek is nevezhetnénk a bőr ülőgarnitúrákat, hiszen bármilyen stílusirányzat hódít éppen, a valódi bőr bútorok sosem tűnnek el, mindig divatos, időtálló darabok maradnak. A Puglia 3+2+1-es valódi bőr ülőgarnitúra vonzerejét a sajátos vonalvezetése és a mutatós dísztűzése adja. Ezt még a fém lábai tovább fokozzák. Ülőfelületében hevedereket szőttek, amelyre PUR hab került, ezért az eredmény több mint kielégítő.

A garnitúra  3 személyes fix kanapéból, és egy 2 személyes fix kanapéból, valamint egy fix fotelből áll.

Méretei: a 3 személyes kanapé 192 x 92 x 92 cm, a 2 személyes kanapé 162 x 92 x 92 cm, az ülőfelület magassága: 42 cm, a fotel 110 x 92 x 92 cm ( Szélesség x Magasság x Mélység ), beülési mélység 51 cm méretű.

Rendeld meg honlapunkról és vigyél modern stílust az otthonodba.

Tipp: Bőrbútoraid ápolása elengedhetetlen az időtállóság meghosszabbítása érdekében, használj tisztítására Briston bőrtisztító gélt.  Környezetbarát tisztítószer, amit vékonyan a bőr felületére kell vinni, és vékonyan elkenni, majd letörölni rajta. Eltávolítja a szennyeződéseket, és a bőrődről rákerült faggyút is, így mindig megtarthatod bútorod időtlen szépségét.


A megrendeléstől számított 8-10 héten belül szállítjuk ki.  Megrendelésed az  10 000Ft-os előleg beérkezése utántól lép életbe. A termékre 1év garanciát vállalunk, de ezen felül lehetőséged van további hosszabbításokat vásárolni.

 

 

Kategóriák

 

41nap jobb2